[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

„Ekkora bűnt nem követtem el!” – először szólal meg László Petra - Válasz.hu heti hírlevél (2015.09.30.)Title: Heti Válasz Hírlevél
Heti Válasz hírlevél | 2015. szeptember 30.
válasz.hu – Bódis András
„Ekkora bűnt nem követtem el!” – először szólal meg László Petra
„Fel kellett volna ismernem, hogy hullafáradtan nincs keresnivalóm a tűzvonalban. Közel mentem, és elégtem. Az viszont már nem az én bűnöm, hogy eszközként használtak Magyarország lerasszistázásához” – mondja László Petra. Exkluzív nagyinterjúnk az N1TV volt operatőrével a csütörtöki Heti Válaszban.
válasz.hu – Ablonczy Bálint
Egy baloldali politikus, aki nem hajlandó elhatárolódni Magyarországtól
Sokkoló sorok következnek, a gyerekeket küldjék ki a szobából: egy francia (!) szocialista (!) politikus (!), aki megérti Magyarországot és Közép-Európát migránsügyben. Mi jöhet még: Elvis él?
válasz.hu – Zsuppán András
Magyar Bálinttól merített a göteborgi Magyarország-gyalázó aktivista
Vajon mire alapozva állította Masha Gessen, aki a göteborgi könyvvásár megnyitóját használta fel egy kiadós orbánozásra, hogy Magyarország maffiaállam, ahol elnyomás és diktatúra uralkodik?
válasz.hu – Ablonczy Bálint
DK-s politikus: a migránsok öngyilkosságba hajszolásával kell megállítani a menekülthullámot
Gyurcsány Ferenc a házába fogadja, Horváth Gyula viszont drasztikus módszerekkel tartaná távol a menedékkérőket. Itt az újabb botrány a magyar politika ruhátlan hölgy–menedékkérő tengelyén!
válasz.hu – Zsuppán András
Putyin diktálja a tempót Szíriában
Oroszország nélkül nincs rendezés Szíriában, és nem lesz vége a menekültválságnak. Putyin és Obama végre tárgyalni kezdtek, de közben az oroszok a terepen folyamatosan erősítik a pozíciójukat.
Ma délután
a rostában:
Bódis András és Kézdi Beáta
Meropixel