[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

6000 m2-es gyár alapozási stádiumban, küldjön Ön is ajánlatot!?Title: 6000 m2-es gyár alapozási stádiumban, küldjön Ön is ajánlatot!?
 
Amennyiben hírlevelünk nem jelenne meg helyesen, kérjük, kattintson ide.
Gyár bővítés
Stádium : a projekt keretében egy 6000 m2-es csanok épület kerül kialakításra. Balogh Csaba közölte, hogy a munkálatok folyamatban vannak, jelenleg az alapozáson dolgoznak. Ipari padlora és takarítási szolgáltatásra ismertetőt lehet küldeni a megadott email címre.
Kattintson ide részletesebb információkért
 
Palackozó üzem
Stádium: az új üzem annak az összesen 17 milliárd forintos beruházásnak a része, amelynek keretében tavaly már elkészült egy 66 ezer hektoliter kapacitású tartálycsarnok 3,5 milliárd forintért, illetve a következő időszakban megépül egy szőlőfogadó egység, egy hordós érlelő tároló és egy turisztikai látványközpont a cég szegi pincészetében. Év végére elkészül az új palackozóüzem, jelenleg a szerkezet kialakításánál tartanak a munkálatok.
Kattintson ide részletesebb információkért
 
Üzemcsarnok és bemutatóterem
Török István Csaba közölte, hogy a projekten belül megépül egy 600 - 700 m2-es csarnok és egy 100 m2-es kétszintes bemutató épület. A kivitelezés várhatóan 2016-ban kezdődik, a munkálatokat egy helybeli cég fogja csinálni kivel több mint 10 éve közremüködnek. Az anyagoknak egy részét önmaguk gyártják és a kisebb dolgokat helybeli vállalkozóktól szerezik be, tette hozzá az ügyvezető. Jövöbeli munkálatokra ismertetőt lehet küldeni kivitelezésre.
Kattintson ide részletesebb információkért
 
PROMO
 
 
738
738 projekt került fel az ÉpítkezésOnline.hu adatbázisunkba az elmúlt egy hónapban. Kattintson ide újabb ügyfelekért.
Amennyiben nem kíván a jövőben hírlevelet kapni, a leiratkozás linkre kattintva tud leiratkozni. Leiratkozás.