[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

12 lakásos lakóépület kialakítására várnak ismertetőt prémium anyagokraTitle: 12 lakásos lakóépület kialakítására várnak ismertetőt prémium anyagokra
 
Amennyiben hírlevelünk nem jelenne meg helyesen, kérjük, kattintson ide.
12 lakásos lakóépület
Stádium: a projekt keretében egy 12 lakásos lakóépület kerül kialakításra. A tulajdonos részéről közölték, hogy a munkálatok pár hete kezdődtek, jelenleg földmunkálatok és alapozás van folyamatban. Alvállalkozásra megkötötték a szerződéseket, anyagokra ismertetőt lehet küldeni a megadott email címre Alexa Pál részére. A tulajdonos hozzátette, hogy a beruházásra prémium anyagokat használnak.
Kattintson ide részletesebb információkért
 
Rugógyár
Elkezdődött a Rugógyár építése. Jelenleg egy 10.000 nm-es csarnok szerkezetépítése folyik.
Alvállalkozásra és anyagajánaltokra lehet ismertetőt küldeni a kivitelező cég központi e-mail címére, amit továbbítani fognak a megfelelő személynek, közölte Nógrádi Ildikó.
Az üzem, várhatóan 2016 nyarán kezdi meg a termelést.
Kattintson ide részletesebb információkért
 
Bevásárlóközpont
Stádium: a mintegy 7 ezer négyzetméteres, környezetkímélő technológiákat alkalmazó létesítmény alapkövét hétfőn tették le az egyik autópálya-csomópont közelében. Az ország egyik legnagyobb áruházához mélygarázst, shopterületet, valamint az országban elsőként kültéri fogyasztótérrel megtervezett "to go"-t is kialakítanak, továbbá ötszáz négyzetméteres önkormányzati közösségi tér is épül. Maczelka Márk közölte, hogy a munkálatok folyamatban vannak, jelenleg a földmunkálatokat végzik. Anyagokra ismertetőt lehet küldeni a megadott email címre Egyházy Tibor részére.
Kattintson ide részletesebb információkért
 
PROMO
 
 
717
717 projekt került fel az ÉpítkezésOnline.hu adatbázisunkba az elmúlt egy hónapban. Kattintson ide újabb ügyfelekért.
Amennyiben nem kíván a jövőben hírlevelet kapni, a leiratkozás linkre kattintva tud leiratkozni. Leiratkozás.