[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Sokkol a volt MSZP-elnök: koordináció lehet a népvándorlás mögött - Válasz.hu heti hírlevél (2015.11.04.)Title: Heti Válasz Hírlevél
Heti Válasz hírlevél | 2015. november 4.
válasz.hu – Borbás Barna
Sokkol a volt MSZP-elnök: koordináció lehet a népvándorlás mögött
Először fogalmazott meg hivatalban levő baloldali politikus a befogadáspárti kánontól eltérő véleményt bevándorlásügyben. Hiller István a Heti Válasznak adott nagyinterjúban fejti ki részletesen a keresztény—iszlám együttélés negatív történelmi tapasztalatairól és a „vándorlás” mögött álló tényezőkről szóló nézeteit. Részletek és megaösszeállítás a baltábor helyzetéről a csütörtöki lapszámban!
válasz.hu – Sztankóczy András
Új európai idiotizmus: VIP vendégként reptetjük a migránsokat
Az Európai Unió új szintre emelte a világ nagy részének Európába csábítását: korábban állami vendégeknek járt az a felhajtás, amit tegnap hat szír és iraki család kapott.
válasz.hu – Ablonczy Bálint
„Megölni de Gaulle-t” – egy magyar leplezi le a tippadót?
Egy magyar ex-katonatiszt az egyik utolsó élő résztvevője a Charles de Gaulle francia elnök elleni 1962-es merényletnek. Marton Lajos most elmondta, kitől kapták a támadók az információt az államfő mozgásáról.
válasz.hu – Jaroslaw Gizinski
Orbánon edzett fegyverekkel támadják Európa új fekete bárányát
A győztes könnyebb helyzetben lesz, mint 2005–2007-ben, amikor először volt hatalmon, igen kényelmetlen koalíciós partnerekkel. Másrészt viszont így nem lesz kire hárítani a felelősséget az esetleges politikai botlások miatt.
válasz.hu – Zsuppán András
Mihez kezd győzelmével a török elnök?
A váratlan választási győzelem után a török elnök erősebb, mint valaha. Csak rajta múlik, mennyit hagy meg a Közel-Kelet egyetlen hosszabb ideje működő muszlim demokráciájából.
Ma délután
a rostában:
Bódis András és Somogyi Marcell
Meropixel