[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Fedett uszoda ajánlatot vár kerámiából és ipari műgyantából készült komplett padló és falburkolatot 2.618 m2Title: Fedett uszoda ajánlatot vár kerámiából és ipari műgyantából készült komplett padló és falburkolatot 2.618 m2
 
Amennyiben hírlevelünk nem jelenne meg helyesen, kérjük, kattintson ide.
Sportkomplexum - új fedett uszoda ii ütem
A különböző sportágak csarnokainak kivitelezésére indult közbeszerzési eljárás. A jelentkezéseket 2015.11.27-ig lehet beküldeni a tulajdonos részére. Az építtendő csarnokokkal kapcsolatos információkat a csatolt dokumentum tartalmazza.
Kattintson ide részletesebb információkért
 
Irodaépület korszerűsítése
Hajdu Balázs közölte, hogy a projekt keretében jelenleg burkolási munkálatokat végeznek. Takarításra várhatóan 2016 januárban kerül sor, referenciás ismertetőt lehet küldeni a megadott email címre és küldi az árazatlan költségvetést.
Kattintson ide részletesebb információkért
 
70 lakásos lakóépület
Mittly Csaba úr közölte, hogy burkolatokra, nyílázsárókra, szigetelő anyagokra még nem szerződtek le. Anyagjánlatra és alvállalkozásra lehet jelentkezni. A beruházás nagysága miatt Mittly úr azt szeretné, hogy elsősorban egy személyes talákozó során kapja meg az ismertetőt azon cégtől aki rész szeretne venni a kivitelezésben.
Kattintson ide részletesebb információkért
 
PROMO
 
 
209
209 projekt került fel az ÉpítkezésOnline.hu adatbázisunkba az elmúlt egy hónapban. Kattintson ide újabb ügyfelekért.
Amennyiben nem kíván a jövőben hírlevelet kapni, a leiratkozás linkre kattintva tud leiratkozni. Leiratkozás.