[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

A folyamatos bővülésnek és a keresletnek köszönhető, hogy idővel nem csak nadrágokat és dzsekiket gyártottak, hanem pólókat, ingeket és cipőket is.Kedves Olvasónk,
a 2015-ös év végével szeretnénk felhívni figyelmét az Ön számára
kedvező lehetőségünkről, melyekről már a Facebookon is tájékozódhat.

Facebook.com/hasznosshop - Részletekért kattintson ide:

Lee Cooper

A lee Cooper napjainkra már világszerte ismert márka, mely folyamatos magas minõséget nyújt vásárlóinak, nem beszélve a divat világában betöltött szerepérõl. Európa-szerte fõleg farmerben akár azt is mondhatjuk, hogy a Lee Cooper diktálja a divatot.

A második világháború után farmereket, nadrágokat és dzsekiket kezdtek gyártani, ami nagyon tartós anyagból készült, így viszonylag hamar ismert lett egész Európa-szerte. A folyamatos bõvülésnek és a keresletnek köszönhetõ, hogy idõvel nem csak nadrágokat és dzsekiket gyártottak, hanem pólókat, ingeket és cipõket is.

 

 

Az Everlast márkanév

egyfajta védjegy a valódi a férfiak számára. A ruházat szabásának és deizájnjának köszönhetõen viselõje igazi férfinak érezheti magát.

Próbálja ki hát Ön is a kiváló anyagú és minõségû Everlast márkát. Nézze meg a színes Everlast póló kínálatot, melyeknek nem tud ellenállni a Tavasz kezdetével, sõt a hûvösebb napokon egy extravagáns pulcsival is kiegészítheti ruhatárát.


 


Helly Hansen

A márka 1877-ben indult útjára Moss (Norvégia) városából egy leleményes hajóskapitány Helly Juel Hansen jóvoltából. Alapvetõen szó sem volt sport-, vagy szabadidõ-ruházatról, Hansen kapitány embereit akarta megvédeni a zord idõjárástól.

1878-ban Helly Hansen bejelenti szabadalmát és márkaneve megjelenik a Párizsi Világkiállításon, amelyen termékei elnyerik a kiállítás nagydíját.

1878-ban Helly Hansen bejelenti szabadalmát és márkaneve megjelenik a Párizsi Világkiállításon, amelyen termékei elnyerik a kiállítás nagydíját.

2000-ben a világon elsõként a Helly Hansen alkalmazza a "dynamic body" szabásformát, amely olyan termékek gyártását eredményezi, amely teljes mozgásszabadságot biztosít viselõjének. Ez a sportruházatok gyártásában hatalmas elõrelépés volt.

 

Tisztelt Hölgyem /Uram, ezúton tájékoztatjuk, hogy hírlevelünket az oldalunkra történt személyes feliratkozása, esetleg valamelyik ismerősének ajánlása által, vagy mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa. Amennyiben e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhető, azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli.  Amennyiben a jövőben nem kíván tőlünk marketing leveleket kapni, úgy ide kattintva rögtön le tud iratkozni,  Leiratkozom. Társaságunk a hírleveleket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság irányelvei alapján küldi, az e-mail címeket a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával kezeli.