[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Hová vezet a fogorvostól való félelem?Megfigyelhető azoknál a személyeknél, ahol a kötelező iskolafogászattal kezdődtek a beavatkozások, mára kiterjedt fogpótlásokat készítenek nekik kollégáink. Vannak szerencsések, akiknek ez az időszak kimaradt, így rendelkeznek még olyan fogakkal, amelyekre lehet építeni.

Ne várja meg, hogy implantátumokkal kelljen megoldani a rögzített fogpótlásokat!

A fogak, tömések kopása, majd a fogazat elvesztése, a rossz fogpótlás elindít egy folyamatot, ami a test biostatikai egyensúlyát billenti ki.

Mit is jelent a biostatika?

Testek egymáshoz való egyensúlyi viszonya.

Nálunk azzal kezdődik a fogászati ellátás, hogy visszakeressük a páciens biostatikai egyensúlyát. Ha ez kontrolláltan meg van, csak akkor kezdődik bármilyen fogászati beavatkozás. Ezáltal van a páciens biztonságban, így azt kapja, amit szeretne. Akkor van rendben a fogazat, ha mindkét oldalon egyformán tudunk rágni, minden a helyén van, nincsenek fogaink vagy fogpótlásaink magasabban vagy alacsonyabban, nincsenek kopások, letörések a fogakból, illetve nincs foghiányunk.

Akinél az előzőek közül bármelyik előfordul, akkor elmondhatjuk, hogy nincs meg a biostatikai egyensúly.

Van, aki úgy tudja, hogy a fogazata teljesen rendben van, viszont vannak egyéb testi tünetei, mint pl. halántéki fejfájás, fülzúgás, rágóizület kattogása, éjszakai fogcsikorgatás. Ezek arra utalnak, hogy még sincs minden rendben a fogazaton.

ELŐTTE

UTÁNA

 Egyszerű, gyors, fájdalommentes!

Eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

 Kérjen időpontot személyes konzultációra!

 Csatáriné Miskolczi Gabriella

   +36709488833

Az Ön adatairól az Ekvident Kft.  személyes kapcsolatból, névjegyből, önkéntes regisztrációból, nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szerzett tudomást. Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a lenti "Leiratkozás" linken ezt bármikor megteheti. A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide