[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Ingyenes BIZROOM meghívó!Kedves Cégvezető!

Eddig te is úgy gondoltad, hogy egy magyar KKV számára a pályázaton való nyerési esély megegyezik a lottó ötös esélyével (vagyis a 0-val)?

Te is azt gondoltad, hogy az az igazi pályázati nyertes, aki el sem indul egyiken sem?

Te is hallottál már elborzasztó pályázati sztorikat?

A rendkívül sok negatív tapasztalaton és városi legendán túl, a valóságban egy magyar KKV tulajdonos vagy vezetője nagyon keveset tud a pályázati lehetőségekről, főleg, ha Brüsszel vagy az Európai Unió által közvetlenül kiírt pályázatokról van szó. Sokan közülük nem rendelkeznek információval arról sem, hogy milyen területen, milyen fejlesztésekre mennyi pénz nyerhető el.

A mostani összképet így tudnánk leírni: egy tenger mellett a homokban ül egy pár ember és mivel nem látják a tengert az azt eltakaró lepel miatt, így nem fürdenek, hanem a lábaikat ugyanabba kis lábasban próbálják bedugni és ezen bizony néha össze is vesznek...

Most a leplet lerántjuk és meglátjátok a lehetőségeiteket és tudtok pénzt nyerni a Cégeteknek, méghozzá sokat!

Egy átlagos magyar KKV a most aktuális pályázatokon közel 200 000 000 000 Ft-ot tudna maximálisan elnyerni? Igen, 200 milliárd forint körüli összeg. Fel se lehet fogni, ugye? Pedig így volt már 20 éve és most is így van.

Elhinnéd, ha azt mondanánk, hogy egy átlagos magyar KKV egyedül több pénzt nyerhetne a brüsszeli pályázatokon, mint Magyarország teljes KKV pályázati büdzséje a 2014-2020 időszakban?! Abban van igazság, hogy egy KKV nem fog minden pályázaton elindulni és nem fogja minden esetben a maximum pályázati összeget megnyerni, mert nincs is annyi projektje.

De most már van információja! Most már van hova fordulni! Van lehetősége, hogy megtudja, mennyi vissza nem térítendő pályázati pénzre pályázhat és szabadon választhat, melyik pályázaton akar elindulni, itt: a Bizroom EU Pályázat (https://bizroom.com/#invite:919xxb)

Ugyan ha megkérdezed a mostani pályázatíródat, szerinted fogja tudni egyáltalán, hogy vannak brüsszeli pályázatok, vagy írt valaha egy nyerteset, vagy tudja mik az aktuálisan elnyerhető pénzek?

És ezt a Pályázati adatbázist folyamatosan, naponta töltjük új pályázatokkal! A Bizroom EU Pályázatok modulban benne van:
időt spórolsz: minden EU pályázat egy helyen
naprakész, kizárólag aktuális pályázatok
közérthető, könnyen átlátható tartalom
magyar nyelvű pályázati összefoglalók
letölthető pályázati útmutatók
link az elektronikus úton történő beadáshoz
pályázási segédanyagok
pályázatírókkal azonnali és díjmentes kapcsolatfelvétel
A Bizroom EU Pályázatok most aktuális, nyitott pályázatainak keretösszege: 1 545 008 640 000 Ft.

Európa legnagyobb pályázati-adatbázis szolgáltatója most 100.000 forint előfizetés-támogatással járul hozzá az Ön cége sikeréhez!
A Bizroom Karácsony ideje alatt, azaz 2015. december 17. 00:00 - 2015. december 24. 24:00 között a brüsszeli + magyar pályázatszemlézés előfizetés együtt mindösszesen nettó 9.900 forint (nettó 106.000 forint helyett)!

Nyerj pénzt a vállalkozásodnak! Regisztrálj most: bizroom.com (https://bizroom.com/#invite:919xxb)

Sikeres üzletelést kívánunk,
A Gránum csapata

---

A(z) e-mail cím, amire ezt a hírlevelet küldtük, közhiteles cégnyilvántartásból (Országos Cégnyilvántartási és Céginformációs Rendszer) származik,amelyben ez a cím a cégnek az elektronikus elérhetőségeként van megjelölve. Ebből következően a cím nem minősül személyes adatnak (lásd a 2011. évi CXII. Tv. 3. §-ának 1. és 2. pontját), még abban az esetben sem, ha egyébként a cég tulajdonosának vagy képviselőjének a nevét (is) tartalmazza. Mivel továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-ának (1) bekezdése értelmében csak a természetes személyektől kell előzetes hozzájárulást kérni ahhoz, hogy őket valaki - elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz felhasználásával - reklámmal közvetlenül megkeresse. Amennyiben nem kíván a továbbiakban a MassMail rendszeréből további hírlevelet kapni, kérjük, a leiratkozáshoz kattintson ide

 

.