[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Melyeknek nem tud majd ellenállni a tél beköszöntével 


Kedves Olvasónk,
a 2015-ös év végével szeretnénk felhívni figyelmét az Ön számára
kedvezõ ajánlatainkról, melyekrõl már a Facebookon is tájékozódhat.

Facebook.com/hasznosshop - Részletekért kattintson ide:

 
  
 

EVERLAST

Próbálja ki hát Ön is a kiváló anyagú és minõségû Everlast márkát. Nézze meg a színes Everlast pulóver és kabát kínálatunkat, melyeknek nem tud majd ellenállni a tél beköszöntével. Hûvösebb téli napokon egy-egy extravagáns pulcsival egészítse ki a ruhatárát.

Az Everlast márkanév egyfajta védjegy a sportos férfiak számára. A ruházat szabásának és dizájnjának köszönhetõen viselõje igazi férfinak érezheti magát. A kûzdõ és az extrém sportot ûzõ sportolók egyki kedvenc márkája. Tegye ön is magáévá az EVERLAST életérzést.

 

 
 


Pierre Cardin

Pierre egy borkereskedõ hetedik, egyben legkisebb gyermekeként született. Alighogy a háború hullámai elcsitultak, 1944-ben Párizsba költözött, és rajzoló lett a Paquin-divatháznál, de már rögtön lehetõséget kapott, hogy tervezhesse Jean Cocteau Szépség és a szörnyeteg c. filmjének jelmezeit (1946).

A következõ évtõl Christian Diornál dolgozott, az aktuális nõi «New Look»-kollekcióba tervezett rövid, az alakot hangsúlyozó szoknyákat. Pierre az üzletszervezésben is példaadónak bizonyult, a mérvadó divattervezõk közül elsõként használta márkanevét (voltaképpen személynevét) licencüzletek nyitásához, eleinte Franciaországban, majd világszerte.

Üzleti tehetsége máskülönben is egyedülálló, amennyiben a divat közvetlen területérõl is elmozdult, vállalkozása karóráktól lakberendezési tárgyakon, porcelánokon, kerámiákon és bútorokon át elektromos cikkekig, autók belsõ térkialakításáig terjed.

 

 
   
 Tisztelt Hölgyem /Uram, ezúton tájékoztatjuk, hogy hírlevelünket az oldalunkra történt személyes feliratkozása, esetleg valamelyik ismerõsének ajánlása által, vagy mint valamely Cég képviselõje, munkatársa olvassa. Amennyiben e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhetõ, azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli. Amennyiben a jövõben nem kíván tõlünk marketing leveleket kapni, úgy ide kattintva rögtön le tud iratkozni,  Leiratkozom. Társaságunk a hírleveleket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság irányelvei alapján küldi, az e-mail címeket a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával kezeli. 
   
   
 
Feliratkozáshoz, illetve feliratkozása megerõsítéshez kattintson a hírlevélben található ajánlatok bármelyikére!
Tablet-Discount Kft.
Telefon: 06 30 991-7113 (Minden nap 09-18 óráig. kivéve Vasárnap)
1194.Budapest Vas Gereben u.4 E,ép.
Adószám: 24698098-2-43 - Cégjegyzékszám: 01-09-177869