[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Tippek Androidos készülékek memóriájának gyorsításához illetve javításáhozTippek Androidos készülékek memóriájának gyorsításához illetve javításához

A nyílt forráskódú szoftver olyan gyártók telefonjain fut, mint a Samsung, a HTC, az LG, vagy a Sony. Alkalmazásokat a Play Store áruházboltból lehet letölteni, de emellett rengeteg egyéb szolgáltatás is elérhető a felhasználók számára. Az Android nem csak okostelefonokon és táblagépeken hódít, de autókban, médialejátszókban és tévékben is megtalálható.

Akik régi, kis teljesítményű Android operációs rendszerű készülékkel rendelkeznek, gyakran találkoznak azzal a problémával, hogy elfogy a rendszermemória. Ezt általában a letöltött, vagy gyárilag telepített programok frissítése esetén jelzi is a rendszer.

Nincs olyan operációs rendszer, amelyen időnként ne adódnának hibák és furcsa, váratlan jelenségek.

Szerencsére azonban néhány egyszerű trükkel az esetek döntő többsége gyorsan orvosolható.

Az andriodos telefonokon és tableteken háromféle memória is van: az operatív memória vagy ram (ez nem adattárolásra, hanem programok futtatására szolgál), a belső memória (ez a számítógépek és laptopok winchesterének felel meg), és az opcionális külső memóriabővítés, ami általában micro-SD-kártya (USB-tárolónak is hívják). 

1)  Összeomlik a Google Play Áruház

Amennyiben a Google Play Áruház összeomlik az elindítása után, akkor valószínűleg a háttérben a hibás cache áll. A legtöbbször ennek a törlése megoldja a hibát. A folyamat az Android...Olvass tovább...

 

Leiratkozáshoz kattintson ide.