[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Egészséges fogak a koronák alatt és mellettÖnnek is az a célja, hogy fogai egészségesek legyenek hosszútávon az elkészített koronák alatt és mellett vagy az, hogy minél olcsóbban legyen túl a fogászati beavatkozásokon?

Egyik páciensünk nagyon jól megfogalmazta, nem az a drága, ami az adott helyzetben drágának tűnik, hanem az, amikor néhány év múlva ki kell fizetni újból az összeget ugyanazért vagy egy nagyobb beavatkozásért.

Előfordult már Önnel, hogy az elkészített fogpótlása jónak tűnt, de évek múlva újbóli fogászati problémával szembesült, amit kénytelen volt kezelni? Ha egy embernek vannak érzései a fogaival kapcsolatban, az biztosan úgy is van! Viszont nem mindegy, mikor, hogyan és ki végzi el a fogászati kezelést.

Az esztétikai igények mellett a legfontosabb lépés megteremteni azt a biostatikai egyensúlyt, amelyre a fogászati ellátás épül. Az emberi fogazat térbeli adatai (fogforma, fogméret, síkok, stb.) az Ön esetében is visszakereshetőek testi adatai alapján. Így érjük el, hogy a páciens egy működő, esztétikus fogazathoz jusson, és komfortérzete az eredeti ép fogazatával megegyező legyen.

ELŐTTE


 UTÁNA

Már ellátott páciensünk mondta:

„…részt vehettem saját fogaim alakjának, színének, anyagának kiválasztásában, minden lépésről tájékoztatást kaptam, amit fogászaton az ember el tud képzelni, a legjobb kiszolgálást és legkevesebb fájdalmat kaptam. Ami a legfontosabb! Amit ígértek azt maradéktalanul meg is kaptam.

Most már másfél hónapja élek az új fogaimmal gondtalanul, fájdalommentesen.

Azóta tudok harapni, rágni, enni. Újra szeretek étkezni! Nem kellett mit megszokni, a második nap óta teljesen rendben vagyok. Ebben a csapatban olyan embereket ismertem meg, akik barátként kezelik embertársaikat, és nem hagyják cserben.” (M. Zoltán)

  Legyen Önnek is szép és tökéletesen működő fogazata!

Eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

 Kérjen időpontot személyes konzultációra!

 Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36709488833

Az Ön adatairól az Ekvident Kft.  személyes kapcsolatból, névjegyből, önkéntes regisztrációból, nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szerzett tudomást. Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a lenti "Leiratkozás" linken ezt bármikor megteheti. A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide