[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Szép és tökéletes fogazatAz Ekvident Fogászat több, mint 10 éve a hagyományos fogászattól eltérő ellátási folyamaton viszi végig pácienseit. Mi pontosan tudjuk mi zajlódik egy személynél, ha fogászati problémája van vagy fogpótlás készítése előtt áll. Ez az amiben segíteni tudunk könnyedén, felelősségvállalással. A fogászati ellátásban nem az implantátum vagy a cirkonkerámia az elsődleges cél (része a sikernek), hanem az, hogy a végeredmény egy hosszútávú, tartós, örömmel teli megoldást jelentsen a páciens számára. Mindenki ugyanarról beszél: nem érzi a fogpótlást a sajátjának, nem tud jóízűen enni, nem tud úgy tárgyalni, hogy ne jusson eszébe milyen jó lenne mindezt egy működő esztétikus fogazattal csinálni. ( Biostatika, egyéni adatok hiánya) Implantátumra van szüksége, de fél a beavatkozástól? Az implantáció nem jár fájdalommal, másnap már ugyanúgy tudja a munkáját végezni, mint az implantációt megelőző napon.

Amennyiben Ön ezt az eredményt szeretné elérni, egy olyan ellátási folyamaton visszük keresztül, amiben Ön mindig pontosan tudni fogja, hogy mi fog történni, és melyik lépés után mi következik a végleges cél elérése érdekében. Amire mások könnyedén rámondják, hogy "természetesen megcsináljuk", azt mi a mögöttünk lévő kifejlődött technológia révén felelősségvállalás mellett készítjük el. 

Munkánkkal az eredeti fogazat panaszmentes működését és érzetét biztosítjuk Önnek fájdalommentesen, amelynek elengedhetetlen része a precíz fogszakorvosi munka.

ELŐTTE

                                                                                                                     

 UTÁNA


 ...a férjemmel kiköltözni készültünk Svédországba, a fogaim pedig leadták a figyelmeztető jelzéseiket: itt az ideje egy teljes fogászati rekonstrukciónak. Akkor még Budapesten dolgoztam, ezért végignéztem a legjobb minőségű, és árban is a legjobbnak tűnő fogászatokat. Az idő azonban egyre szorított, ezért szegedi révén Csatári Tamás fogművest is megkérdeztem. Tamás az első alkalommal megmutatta, hogy felesleges műtéti beavatkozásokra kaptam árajánlatot eddig. Orvos kollégájával a kivizsgálás után elkészítette a kezelési tervet. 3 hét alatt teljes híd alul, és felül, hozzáépítve a fogínyhez, fogbeültetés nélkül, a meglévő fogaimra orvosi bravúrral mindezt ráépítve. A köztes időszakban pedig egy ideiglenes fogpótlással élve a környezetem semmit nem vett észre, egészen a végeredményig. A végeredmény viszont elképesztett mindenkit.

Egy gyönyörű formájú,  egységes fehér színű fogsorral mosolyogva a világra, egészen hollywoodi minőség lett, amihez egy olyan erőteljes harapás is tartozik, amit az tud igazán értékelni, aki próbált már nyers sárgarépát rágcsálni rosszul felépített koronával. (R. T. Valéria, Malmö)

Eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36709488833

Az Ön adatairól az Ekvident Kft.  személyes kapcsolatból, névjegyből, önkéntes regisztrációból, nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szerzett tudomást. Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a lenti "Leiratkozás" linken ezt bármikor megteheti. A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide