[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Várjuk Önt a FEHOVA Fegyver Horgász Vadász kiállításon2016. február 18-21. között kerül megrendezésre Budapesten a HUNGEXPO területén a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb és leghangulatosabb találkozója a FeHoVa 2016, amire online regisztrációval kedvezményesen vásárolhat belépőt (www.fehova.hu).

A CSÁSZÁRFA.HU csapata kiállítóként szívesen látja Önt a kiállítás "C" Pavilonjában, ahol személyesen is megismerkedhet ezzel a különleges fával, és ahol lehetősége van a februári akciós ajánlatunk keretében a tavaszi ültetésekhez 1 éves, visszavágott Shan Tong Császárfa töveket beszerezni.
Februári akciós ajánlatunkhoz kattintson ide: http://www.csaszarfa.hu/csaszarfa_ara

A fenti képek a 2014 és 2016. évi AGROmachEXPO és MAGYAR KERT kiállításon készültek.

A Shang Tong Császárfa egy világszerte ismert és elismert, fagy- és szárazságtűrő Császárfa fajta, még az egyéb Császárfa fajokéhoz képest is nagyon gyors fejlődéssel.

A képeken látható gyönyörű Császárfa 8 év alatt éri el a 15-20 méteres magasságot és a 40-60 cm-es törzsátmérőt!

Császárfa erdő

És hogy mire is jó a Shan Tong Császárfa?

Felhasználása történhet ipari és magán célra is: kerti díszként és árnyékolóként, szélvédő sávként, tüzelőanyagnak (pellet, biomassza, tűzifa), bútorfának vagy épületfának, a méhészek nektártermelő virágaiért kedvelik, de alkalmas a klímaszabályozásra is, rendkívül magas széndioxid elnyelő képessége miatt.

Önnek is lehet ilyen gyönyörű és hasznos fája!
A fa tulajdonságairól, az ültetéshez alkalmas földminőségről, az ültetési sűrűségről a www.csaszarfa.hu weboldalunkról és a CSÁSZÁRFA.HU FACEBOOK oldalunkon tájékozódhat. A weboldalunkon árainkról, akcióinkról is tájékozódhat, valamint kényelmesen otthonról is vásárolhat!

Jöjjön el a kiállításra vagy keressen meg minket igényével, további kérdéseivel telefonon vagy e-mailben!

Üdvözlettel:
TASNÁDI GÁBOR és a CSÁSZÁRFA.HU csapata
www.csaszarfa.hu
CSÁSZÁRFA.HU FACEBOOK
Tel.: 70/391-67-68

 

 

Ha le szeretne iratkozni erről a  hírlevélről kérem kattintson ide: leiratkozás