[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Tavaszvárás egészségesenhttp://hu.naturalmax.eu

 

5.000 Ft kihagyhatatlan év eleji kedvezmény!

Az Enerix Program-ról bővebben: http://hu.naturalmax.eu/
 
 
 

Használja a „tavasz2016” kupont az
5.000 Ft kedvezmĂ©nyhez! 

Tiszta Ă–n belĂĽl?
 MiĂ©rt olyan Ă©letbevágĂłan fontos a bĂ©ltisztĂ­tás Ă©s a mĂ©regtelenĂ­tĂ©s?

Ha tavasz, akkor a méregtelenítés, feltöltődés, regenerálódás.
Nem tudod, hogyan csináld? Segítünk!

Sokan azt hiszik, hogy a szervezet megtisztulása természetes és spontán folyamat. Ez akkor igaz, ha valaki tökéletes harmóniában él a természettel: friss levegőt szív, kizárólag természetes táplálékot vesz magához, fizikailag aktív, és nem hódol be a civilizáció luxusának. Eleget tudsz tenni ezeknek a feltételeknek? Ha igen, akkor a természet könnyebben gondoskodik szervezeted megtisztításáról. Ha nem, úgy ez a feladat rád hárul!

A tisztítókúra mindenki számára elérhető. A rendszeres és helyes alkalmazás nemcsak a megelőzést segíti elő, hanem sok gyógyszer fogyasztásától és számos betegségtől is megszabadít, még akkor is, amikor a hivatalos orvostudomány csődöt mond. A pozitív hatás különösen figyelemre méltó különféle allergiáknál, asztmánál, az immunrendszer, a bőr, a gyomor, a belek, a szív, az erek megbetegedéseinél és több nőgyógyászati panasznál.
 
Évente 1 alkalommal mĂ©regtelenĂ­tsĂĽk szervezetĂĽnket, a belsĹ‘ tisztĂ­tás elengedhetetlen rĂ©sze egĂ©szsĂ©gĂĽnk megĹ‘rzĂ©sĂ©nek. Erre a legkĂ­mĂ©letesebb Ă©s leghatĂ©konyabb megoldás a prĂ©mium minĹ‘sĂ©gű Enerix® Program.  
 
Mi is az Enerix®?

Méregtelenítő-béltisztító kúra belső tisztításra.

Miben különbözik az Enerix másik termékektől?

Abban, hogy a közel 20 éves tapasztalattal rendelkező szakemberek, a leghatékonyabb és a belső tisztításra legmegfelelőbb gyógynövényekből készítették el Ön helyett a legjobb házi béltisztító kúrát.

Miből áll az Enerix program?
3 termĂ©kbĹ‘l: (1) az Enerix
® Rost, amely segĂ­t eltávolĂ­tani a bĂ©lbĹ‘l az Ă©vek alatt felhalmozĂłdott bĂ©lsarat Ă©s megelĹ‘zi Ăşjabbak lerakĂłdását. Az (2) Enerix® Kapszula, amely támadást indĂ­t az Ă©lĹ‘sködĹ‘kkel szemben. Az (3) Enerix® Tea pedig hozzájárul, hogy a bĂ©lsár Ă©s az Ă©lĹ‘sködĹ‘k mielĹ‘bb távozhassanak a szervezetbĹ‘l.

Rendeld meg most!
RENDELJEN BIZALOMMAL!
 
Az Enerix Ă©s a Vitalix Program hatĂ©konysága garantált! Csatlakozzon a több mint ezer elĂ©gedett vásárlĂłnkhoz, akik már megrendeltĂ©k ezt a termĂ©ket. Az Enerix Ă©s a Vitalix a nĂ©metországi Naturalmax cĂ©g exkluzĂ­v termĂ©ke.

Made in Germany.


Szeretne leiratkozni a listárĂłl? unsubscribe from this list