[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Bárhová elmegy és bármire képes – Itt az új Ford RangerTitle: Bárhová elmegy és bármire képes – Itt az új Ford Ranger
 
 
 Új Ranger - Legendás strapapírás okos megoldásokkal
Új Ranger - Legendás strapapírás okos megoldásokkal
2016_02_RangerP375_BTTOYW_central_EDM_hu_HU.txt
Időpontfoglalás
tesztvezetésre
Katalógus
letöltése
További
tájékoztatást kérek!
ÚJ RANGER. LEGENDÁS FORD STRAPABÍRÁS.
OKOS MEGOLDÁSOKKAL.
2016_02_RangerP375_BTTOYW_central_EDM_hu_HU.txt
Tisztelt Ügyfelünk!
Az új Ford Ranger erőteljes, trapéz alakú orrára tekintve bárki azonnal láthatja, hogy ez az autó nem hátrál meg, a legkeményebb körülmények között sem.
Rendkívüli erejéről és meglepően alacsony fogyasztásáról egy új, hihetetlenül hatékony DuraTorq motor gondoskodik. A vezetést pedig egy sor technológiai újítás teszi könnyebbé és biztonságosabbá. Ráadásul az új Ranger az Euro NCAP szigorú biztonsági tesztjén is 5-csillagos értékelést kapott.
De nemcsak a strapabírása különleges. Az új Ranger kifinomult belső tere a stílus, a kényelem és a funkcionalitás tökéletes ötvözete.
2016_02_RangerP375_BTTOYW_central_EDM_hu_HU.txtTudjon meg többet!
2016_02_RangerP375_BTTOYW_central_EDM_hu_HU.txt
Nagyobb teljesítmény, kisebb fogyasztás
A 2,2 literes TDCi motornak köszönhetően az új Ranger hihetetlenül gazdaságosan működik, 10%-kal kevesebbet fogyaszt, mint elődje. Az új Ranger elérhető 200 lóerős, 3,2 literes TDCi motorral is, ami 470 Nm-es nyomatékra képes, valamint választható automata váltóval is.
 
2016_02_RangerP375_BTTOYW_central_EDM_hu_HU.txt
Még több innovatív technológia
Az új Ranger tele van okos megoldásokkal. A SYNC 2 hangvezérléssel és 8”-es HD érintőképernyővel, a Táblafelismerő rendszer, az Első és hátsó parkolóradar, valamint a Sávtartó automata segít, hogy biztonságosabban autózhasson.
Kemény, mint mindig
A megválasztható végáttétel akár 3500 kg-mal is elbánik. Ennyi rakomány elég lesz egyszerre, ugye? Az új Ranger ráadásul a kategóriájában a legjobb, 800 mm-es gázlómélységgel is büszkélkedhet. A nehéz terep sem kifogás többé – mindig elvégzi a munkát.
2016_02_RangerP375_BTTOYW_central_EDM_hu_HU.txtFoglaljon időpontot tesztvezetésre még ma, és győződjön meg személyesen arról, mennyi mindenben segíthet Önnek az új Ranger!
Kiemelt ajánlatunk!
Gazdaságos és strapabíró új Ford Ranger modellünket most készletről, azonnal elviheti az újraindult Növekedési Hitelprogram keretében, 2,5%-os ügyleti kamatlábbal. Ajánlatért és további részletekért forduljon a haszongépjármű specialistáinkhoz a Transit Centrumokban!
Időpontfoglalás tesztvezetésreKatalógus letöltéseTovábbi tájékoztatást kérek!
Az autó illusztráció. Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 6,5-11,4 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 182-234 g/km.
További információkért látogasson el honlapunkra vagy Transit Centrumainkba.
Adatkezelési irányelveinkről a www.ford.hu weboldalon, illetve a 06 1 7 777 555-es Ford Infovonalon tájékozódhat. Adatnyilvántartási szám: 40355.
Amennyiben nem szeretné, hogy adatait a Ford felhasználja a továbbiakban a marketingtevékenységéhez, kérjük, jelezze ezt a Wunderman Kft. 1539 Budapest Pf.: 598. postacímre küldött levélben vagy erre a linkre kattintva.