[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Közhiteles cégkivonat 24 órán belülKözhiteles cégkivonat 24 órán belül   -   www.cegkivonatmost.hu

 

Oldalunkon keresztül cégkivonatot azonnal letölthet, de ha közhiteles cégkivonatra van, szüksége 24 órán belül megküldjük!

Naprakész és hiteles elektronikus cégkivonat online letöltése percek alatt!

Webldalunkon keresztül hozzáférhet a Magyarországon bejegyzett közel 800.000 cég hiteles céginformációihoz, és a nap 24 órájában letölthetők, nem kell többet ügyintézéssel foglalkoznia. Az elektronikus dokumentumok a sikeres fizetés után azonnal elérhetők.


A CégkivonatMost-on letöltött dokumentumok a kiadás napján hatályos adatokat tartalmazza.
A rendszerünk által szolgáltatott céginformációk hitelességét az Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat szavatolja. A Cégkivonatmost  disztribútori szerződés alapján továbbszolgáltatóként működik közre.

Megrendelés előtt Az egyes cégdokumentumok elfogadását egyeztesse a befogadó szervezettel!

 

Bízva a sikeres együttműködésben:

 

A Cegkivonatmost.hu csapata

www.cegkivonatmost.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tájékoztatjuk, hogy az Ön e-mail címe személyes kapcsolat, névjegy, üzleti kártya, internetes piackutatásból és/vagy nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten, illetve elektronikus körüzenetben elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból származnak. (pl.:cégjegyzék) Az üzenet a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a cég e-mail címére került kiküldésre. Email-címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Ha mindezek ellenére került be adatbázisunkba e-mail címe, úgy elnézését kérve ajánljuk figyelmébe az alábbi leiratkozási opciót!

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide