[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

FényezőkabinMetron Hungary Kft.


Egyedi fényezőkabinok gyors 3D tervezése, helyszíni összeszerelése kedvező áron környezettudatos gyártótól

 

Kérjük tekintse meg METRON-térképen munkáinkat az elmúlt néhány évből!

Rezerenz

 

 

Cégünk közel 20 éve foglalkozik fényezés-technológiával. Egész Európában jelen vagyunk berendezéseinkkel. Ügyfeleink növekvő száma garantálja, hogy az Ön közelében is valaki egy Metron típusú kamra elégedett tulajdonosa.

Kollégáink készséggel segítenek a legjobb konstrukció megálmodásában az Ön igényeit kielégítve, a helyi adottságokat és a költséghatékonyságot szem előtt tartva.

  • Standard kabinok raktárról (7x4x2.8 m) 17.900 Euro alapártól
  • Megbízható rendszerek gyártói garanciával
  • Európai biztonsági és egészségügyi normák betartása
  • Méreteink: fürdőszobától a hangárig

 

Baráti üdvözlettel,
Metron Hungary Kft.
HU- 7100 Szekszárd  Keselyűsi   út.

tel :   + 36 - 74 / 510 - 106 

Rezerenz   Metron Website   Photos


 Mielőtt kinyomtatnád ezt az e-mailt, gondolj a KÖRNYEZETVÉDELEMRE / Bevor Sie drücken diese e-mail denken Sie an Umweltschutz / Before printing this mail, think about ENVIRONMENTAL responsibility

Az üzenet kizárólag a Címzett Személynek, vagy cégnek szól. Azon Személyek, vagy Cégek, akik nem címzettjei, jogosultjai ennek az üzenetnek, nem olvashatják, továbbíthatják, nem dolgozhatják fel azt, illetve nem érezhetik magukat megszólítva. Amennyiben ezt az üzenetet valamely, az internet sajátosságainak következtében felmerülő okból tévesen kapta meg, úgy kérjük, semmisítse meg és értesítse az üzenet küldőjét, köszönjük! E-mail címéhez vagy nyilvános adatbázisból jutottunk hozzá vagy már meglévő ügyfelünk, esetleg Önöktől is kapunk (elektronikus vagy papír alapú) hírlevelet. Az adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek, ill. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, továbbá az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. Ha nem szeretne több levelet kapni tőlünk, kérem, kattintson a "leiratkozás" hivatkozásra.

Diese Nachricht und/oder Anhänge sind vertraulich und können der Geheimhaltungspflicht unterliegen. Wenn Sie nicht der vorgesehene Adressat sind, weisen wir Sie hiermit darauf hin, dass jegliche Nutzung, Weiterleitung und Kopien unzulässig sind. Benachrichtigen Sie uns bitte unverzüglich per E-Mail und löschen Sie diese Nachricht und/oder Anhänge aus Ihrem System.

This mail and/or attachments are confidential and may also be legally privileged. If you are not the intended recipient, you are herby notified, that any review, dissemination or copying of this email and/or attachments is strictly prohibited. Please notify us immediately by email and delete this message and all its attachments.


Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide