[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

EgyüttműködésÜdvözletem,

Zilahy Máté vagyok a Pangea Fordítóirodától, egy együttműködési ajánlattal kapcsolatban keresem önöket.

Tapasztalataink szerint az önök szakterületén gyakran lehet szükség fordításra, fordítóirodánk pedig a világ összes jelentős nyelvére fordít. Nemzetközi hálózatunkon keresztül elsősorban anyanyelvi fordítókkal és lektorokkal dolgozunk együtt, így garantálva a legmagasabb minőséget ügyfeleinknek.

Célunk, hogy minőségi fordítást elérhető áron kínáljuk, ezért áraink a piaci átlagárak alatt helyezkednek el. Kiemelkedő ár-érték arányunkat jól jelzi, hogy több nemzetközi cég visszajáró ügyfelünk, valamint hogy több másik fordítóirodának is alvállalkozói vagyunk.

A jövőbeni lehetséges együttműködésre való tekintettel szeretnénk felajánlani önöknek egy ingyenes próbafordítást 2.000 karakter (egy oldal) terjedelemben, hogy meggyőződhessenek munkánk minőségéről. Emellett újévi ajándékként ingyenesen letölthetik a „Hogyan válasszunk fordítóirodát?” című útmutatónkat weboldalunkról, melyben igyekszünk tanácsokkal szolgálni a megbízható fordítói partnert kereső cégek számára. A könyvet az alábbi linkre kattintva tölthetik le:
http://pangea.co.hu/wp-content/uploads/2016/01/Pangea_hogyan_valasszunk_forditoirodat.pdf

Mivel folyamatosan arra törekszünk, hogy a lehető legjobban megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak, ezért segítik a munkánkat, ha kitöltik kérdőívünket az alábbi linken. A kérdőív kitöltése nagyjából egy percet vesz igénybe, és a kitöltés után az első megrendelésből 10% kedvezményt biztosítunk.
http://pangea.co.hu/igenyfelmero

Amennyiben kérdése van vagy érdekli ajánlatunk, kérem keressen minket e-mailben vagy telefonon.


Köszönettel,
---


0630/3244944