[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Nem derék az ilyen derék!Title: Nem derék az ilyen derék!
NapiNet
 
 
 


Ülőmunkát végzel, vagy éppen nehéz fizikait? Munka közben és után, már egész nap fáj a hátad és derekad? Felnőtt emberek 25%-át érinti a rendszeres hátfájás! A Kosmodisk Classic segít! Legyen vége a mindennapi fájdalmaknak! A Kosmodisk Classic ellazítja a megterhelt ízületeket és izmokat. Akár észrevétlenül is hordhatod ruha alatt, munka, kertészkedés vagy bevásárlás közben. Egyszerű és biztonságos! Áram vagy egyéb energiaforrás nem szükséges hozzá. Könnyedén méretre állítható, így a család kisebb és nagyobb tagjai is használhatják.

  

14.900 Ft.

 

2.990 Ft.

-80%

 Megnézem
 
 
 
 
 


Eleged van abból, hogy szőrrel teli a ruhád, a lakásod, az autód, az életed? A nyárral együtt jár a kánikula, ami nem csak minket visel meg olykor, hanem házi kedvencünket is. Ha melegünk van, lenge ruhát veszünk föl – viszont nekik gyötrelem lehet a hosszú szőrzet. A Baoli kutyanyírógéppel egyszerűen és könnyedén megszabadíthatod kutyusodat ettől a "tehertől"! Ez a professzionális, nagy teljesítményű kutyanyírógép otthoni használatra lett kifejlesztve, hogy házi kedvenced mindig tökéletesen nézzen ki és jól érezze magát!

 

17.000 Ft.

 

6.990 Ft.

-59%

 Megnézem
 
 
 
 
 


A szomszéd fűje mindig zöldebb? Álomszép füves kertet szeretnél, de csak kopár, barna talajfelszín, kitaposott fűnyom látszik az állandó járkálástól? A kutyák is mindig kitapossák a füvet? Szeretnéd, ha a te gyeped is irigylésre méltó lenne? Válaszd segítőül a Hydro Mousse permetezőt!

 

14.500 Ft.

 

5.990 Ft.

-59%

 Megnézem
 
 
 
 
 


Kiváló megoldás az állott, kellemetlen szagok ellen! A formatervezett, mutatós tartóba kell behelyezni az illatanyagot tartalmazó üvegcsét, majd az autó szellőzőjére kell felpattintani, s a ventillátor használatakor az illatosítás beindul. A készülékenillatszabályzó segítségével tudod beállítani a kívánt erősséget. Vadonatúj autó illat! Ezzel a praktikus szettel autódban élvezheted a frissítő aromákat.

 

6.900 Ft.

 

2.490 Ft.

-64%

 Megnézem
 
 
 
 
 


Van, aki undorodik tőlük, mások félnek és van, akinek az értékeiket veszélyeztetik a kártékony állatok. A rágcsálók, rovarok a háztartások jelentős részében sok bosszúságot okoznak. Egy biztos: ha nem védekezünk ellenük időben, nagyon hamar elszaporodnak és hosszú távon megkeseríthetik életünket. Ha nem akarsz mérgező anyagokat, drága vegyszereket használni, akkor élj a biztonságos, takarékos megoldással: Elektromos rovarriasztó hatékonyan elűzi a rágcsálókat, rovarokat otthonodból!

 

11.900 Ft.

 

2.990 Ft.

-75%

 Megnézem
 
 
 
 
Jogi nyilatkozatInformációk
 
 

Ezt a levelet amiatt küldtük számodra, mert feliratkoztál a Megaline Stúdió Kft. weboldalán. Lejjebb bármikor leiratkozhatsz.

Leiratkozás

Megaline Stúdió Kft. | 1089 Budapest, Benyovszky Móric utca 10.