[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Városmajori Színházi Szemle, jazz koncert szenzációk a MargitszigetenKedves Nézőnk!

2016. június 16. és július 2. között ismét Buda szívébe látogatnak az előző évad legjobb, nem budapesti szórakoztató előadásai. Júliusban a 80-as évek nagy amerikai gitáros generációjának tagja, Stanley Jordan (USA) először látogat Magyarországra, és ad koncertet hazai és külföldi zenész sztárokkal. Stacey Kent, napjaink egyik legnépszerűbb amerikai jazzénekesnője, a világsztár jazzdíva először lép fel kvartettjével a Margitszigeten. Vásároljon jegyet kezelési költség nélkül a Megvásárolom gombra kattintva! Kérjük, segítse munkánkat egy rövid kérdőív kitöltésével! A kitöltők között május 31-én kisorsolunk egy 2 főre szóló budapesti szállodai éjszakát színházjeggyel.


Hat város hat legjobb előadásával jön júniusban a Színházi Szemle a Városmajori Szabadtéri Színpadon

Műfaji sokszínűség
, igényes szórakoztatás és a határainkon átívelő kulturális eszmecsere jellemzi a 2016-os Városmajori Színházi Szemlét, amely egyben útjára is indítja a Budapesti Nyári Fesztivál három hónapon át tartó programsorozatát. Idén a Városmajori Szabadtéri Színpadon az alábbi előadások alkotják a versenyprogramot: Jézus Krisztus szupersztár, Makrancos Kata, Zűrzavaros éjszaka, Tartuffe, Bolondok tánca, Buborékok.

Az előadásokat Bozsik Yvette, Novák Eszter, Alföldi Róbert, Rusznyák Gábor, Sebestyén Aba és Szikszai Rémusz rendezte. Színpadra lép többek között Tompos Kátya, Ullmann Mónika, Gáspár Tibor, Vicei Natália, Bánfalvi Eszter, Bányai Kelemen Barna, Mertz Tibor, Crespo Rodrigo, Major Melinda és Danis Lídia.

A Szemlét idén is szakmai és közönség zsűri értékeli, a díjkiosztóra hagyományosan szeptember elején kerül sor. A közönség az interneten szavazhat a legjobb előadásról, és blogírók jelentkezését is várjuk!
A gitár világsztárja: Stanley Jordan feat. Alegre Corrêa, Horváth Kornél & Dörnyei Gábor
2016. JÚLIUS 3. (vasárnap) 20 óra
- Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A különleges esten Stanley Jordan mellett a kiváló gitáros-énekes, Alegre Corrêa (Brazília) játéka valamint a nemzetközi hírű Horváth Kornél és Dörnyei Gábor ütőhangszeres művészek kifinomult és egyedi duója teremt kivételes zenei világot. A hangszereiket mesterfokon megszólaltató művészek érzékenysége páratlan zenei dimenziókba emeli az eddig még soha nem hallott közös formáció játékát. A négy világhírű művész az amerikai, a brazil, az afro és az európai zenekultúrából merítve hoz létre izgalmas, 21. századi zenét.
Stacey Kent (USA) & Quartet - jazz-koncert
2016. JÚLIUS 12. (vasárnap) 20 óra - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Stacey Kent világhírnévig vezető útja akár egy hollywoodi film forgatókönyve is lehetne. Az énekesnő népszerűségét a megszámlálhatatlan fellépés mellett jól példázza, hogy a háromszoros Oscar-díjas dalszerző Jay Livingston, Ella Fitzgeraldhoz hasonlítja Stacey Kent jazztörténeti jelentőségét. A romantikus alkatú énekesnő majd minden dalát áthatják az érzelmek. Számaiban leggyakrabban szerelemről, románcról, romantikus történetekről mesél, amelyek időtlenségüknél, bájos és nem ritkán humorral fűszerezett előadásmódjuknál fogva fiataloknak és idősebbeknek egyaránt kedvesek.


Kedves visszatérő vagy leendő Vendégünk!

A Budapesti Nyári Fesztivál szervezőiként arra törekszünk, hogy minél felhőtlenebb és feledhetetlenebb szórakozást nyújtsunk Önnek a margitszigeti és városmajori nyári színházi estéken. Kérjük, segítse munkánkat egy rövid kérdőív kitöltésével! A kitöltők között május 31-én kisorsolunk egy 2 főre szóló budapesti szállodai éjszakát színházjeggyel. E-mailben értesítjük, ha Ön a szerencsés nyertes!

(a kérdőív kitöltése a képre kattintva lehetséges)

Üdvözlettel,
Szabadtér Jegyiroda

Közönségszervezés
1065 Budapest, Nagymező u. 68.
Telefon: 06-1/301-0147
LEIRATKOZÁS ITT