[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

A kis dolgok is számítanak...Title: A kis dolgok is számítanak...
NapiNet
 
 


Neked is kiemelten fontos a konyhai higiénia? Mosogatás ide vagy oda, a megfelelő higiéniához nem árt, ha minden „speciálisabb” ételhez külön vágódeszkát alkalmazol. A négy, színkódolt műanyag vágódeszka egy praktikus és esztétikus tárolóval, a konyhai higiénia magasabb fokozatát képviselik. Segítségükkel külön kezelheted a kényesebb ételeket! Helyes piktogramok jelzik, hogy melyik vágódeszka milyen étel előkészítésére lett tervezve. Kialakításával könnyebb kihúzni és még magában a tárolóban sem érnek össze a deszkák. Vidám és higiénikus kiegészítője a konyhádnak!

  

9.800 Ft.

 

2.990 Ft.

-69%

 Megnézem
 
 
 


Zavarnak az autódon megjelenő apró felületi sérülések? Eleged van a kavicsfelverődés, vagy bármi más miatt kialakuló kisebb károkból? Most itt a tökéletes, olcsó, gyors és hatékony megoldás: a Fix It Pro karceltávolító toll, ami azonnal és tartósan tünteti el a felületi karcolásokat!

 

12.000 Ft.

 

1.790 Ft.

-85%

 Megnézem
 
 
 


Legyen szó távirányítóról, távirányítású játékról, ébresztőóráról vagy zseblámpáról, elemre mindig szükség van. Tankolj fel a VARTA szupertartós elemeinkből és felejtsd el az állandó elemcseréket. Mert elemből sohasem elég!

 

9.900 Ft.

 

3.990 Ft.

-60%

 Megnézem
 
 
 


Az idősek és mozgásukban korlátozottak életében az egyik legproblémásabb, legtöbb veszélyt rejtő hely a fürdőszoba. Most igyekszünk ezt a helyet is biztonságossá tenni! Nagy segítség lesz ez a Biztonsági kapaszkodó! Megkönnyíti a minden napokat! Nem kell többet félned, igazi segítő társat vásárolhatsz most magad mellé! Felszerelése rendkívül egyszerű, nem kell hozzá fúrni vagy ragasztani!

 

14.000 Ft.

 

2.990 Ft.

-79%

 Megnézem
 
 
 


Most végre fényárban úszhat a te otthonod is! Ne várj tovább! A hangulatos LED szalag öt méteren át olyan színben, olyan fényerővel világít, ahogy csak szeretnéd! Távirányítóval változtathatsz mindent! A LED-ek egyébként jóval energiatakarékosabbak, mint a hagyományos égősorok, így nem kell tartanod a villanyszámla emelkedésétől sem! Ez az 5 méteres színes led szalag csak beltéri használatra van tervezve. Felakaszthatod, körbetekerheted, de mivel öntapadós fel is ragaszthatod. Sőt meg is törhető, így a sarkok sem fognak ki rajta!

 

15.000 Ft.

 

3.490 Ft.

-77%

 Megnézem
 
 
 
 
Jogi nyilatkozatInformációk
 
 

Ezt a levelet amiatt küldtük számodra, mert feliratkoztál a Megaline Stúdió Kft. weboldalán. Lejjebb bármikor leiratkozhatsz.

Leiratkozás

Megaline Stúdió Kft. | 1089 Budapest, Benyovszky Móric utca 10.