[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Praktikus Ford S-Max ajánlatTitle: Praktikus Ford S-Max ajánlat
A Ford S-MAX havi induló lízingdíja most csak 124 990 Ft
AZ ELŐRELÁTÓ ÉS PRAKTIKUS
ÜZLETI VÁLASZTÁS
Ford S-Max ajánlat - Kattintson az ikonra a kép megjelenítéséhez
Kedves Partnerünk!
Intelligens műszaki megoldások, ultramodern stílus, parádés teljesítmény és precíz kezelhetőség: az S‑MAX nem akármilyen autó, és most az ára is igazán csábító. A Ford S‑MAX Trend ugyanis Ford Credit finanszírozással, 5 év garanciával és szervizcsomaggal most akár 124 990 Ft‑os havi induló lízingdíjjal megvásárolható.
Érdekel az ajánlat
Gazdaságos és biztonságos
Bármelyiket is választja majd széles motorkínálatunkból, abban biztos lehet, hogy a fogyasztás és a károsanyag‑kibocsátás is igen alacsony lesz. Az utazás közbeni biztonságról pedig olyan technológiák gondoskodnak majd, mint az Ütközésmegelőző rendszer gyalogosfelismerő funkcióval, az Aktív fékrendszer vagy a Sávtartó automatika. Nem véletlen, hogy a biztonságáért megkapta az Euro NCAP díját.
Technológia és rugalmasság
Intelligens technológiák egész sora teszi könnyebbé az autó vezetését: az Intelligens összkerékhajtás például kivételes irányíthatóságot biztosít.

A kényelemről pedig a nagyfokú variálhatóság gondoskodik – rendezze úgy az EasyFold ülésrendszert, ahogy csak akarja! Így jut hely az utasoknak és a csomagoknak is.
További részletekért forduljon bizalommal a márkakereskedőjéhez!
Üdvözlettel:
Nagy András
Flotta értékesítési vezető
Ford Közép- és Kelet‑Európai Értékesítő Kft.
Időpontfoglalás tesztvezetésre Katalógus letöltése További tájékoztatást kérek!
* A megadott havi induló lízingdíj 60 hónapos futamidővel, 30% önerővel, kizárólag 5 év vagy 5 szervizalkalmas Ford Szervizcsomaggal ellátott Ford S‑MAX Trend 1,5l EcoBoost (160 LE) modellre vonatkozik,  8 920 000 forintos bruttó vételár mellett. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatlábváltozás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízing Feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Ford Credit honlapján.
A Ford Szervizcsomagra való  jogosultság (beleértve az esedékes karbantartásokat) a garancia kezdetének  dátumától kezdődik és érvényben marad a Ford Szervizcsomag Igazolásban meghatározott időtartamig, vagy a maximális szervizszám eléréséig, vagy 100 000 km eléréséig.
A Ford Szervizcsomag megrendelésétől számított 30 naptári napon belül a márkakereskedőnek küldött értesítéssel, költség és díjfizetés nélkül a vevő jogosult elállni, mely esetben a Ford Szervizcsomag teljes díja visszatérítésre kerül. 30 naptári napon túli felmondás esetén a feltételekben meghatározott mértékű lezárási díj kerül felszámításra, továbbá a Ford Szervizcsomag feltételekben meghatározott mértékű díj kerül visszatérítésre. A visszatérítés a lízingszerződést nem érinti. Amennyiben az Ön gépjárművét ellopják vagy totálkárt szenved el, a Ford Szervizcsomag ára a feltételekben meghatározottaknak megfelelően részlegesen vagy teljes mértékben visszaigényelhető (ez a rendelkezés azonban nem vonatkozik az ingyenesen biztosított Ford Szervizcsomag termékre).
Az ajánlat a 2016. június 30-ig megrendelt modellre érvényes, kizárólag Ford Credit finanszírozással. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt nyújtja. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez!
Az autó illusztráció. Vegyes üzemanyag-fogyasztás 4,6-10,3 l/100km, átlag CO2 kibocsátás 129-180 g/km.
További információkért látogasson el honlapunkra vagy FordStore márkakereskedéseinkbe.
Adatkezelési irányelveinkről a www.ford.hu weboldalon, illetve a 06 1 7 777 555-es Ford Infovonalon tájékozódhat. Adatnyilvántartási szám: 40355.
Amennyiben nem szeretné, hogy adatait a Ford felhasználja a továbbiakban a marketingtevékenységéhez, kérjük, jelezze ezt a Wunderman Kft. 1539 Budapest Pf.: 598. postacímre küldött levélben vagy erre a linkre kattintva.