[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Fedezze fel a Ford Mondeo Business Edition modelltTitle: Praktikus Mondeo ajánlat
A Ford Mondeo havi induló lízingdíja most csak 112 990 Ft
BEMUTATKOZIK A FORD MONDEO BUSINESS EDITION
Ford Mondeo ajánlat - Kattintson az ikonra a kép megjelenítéséhez
Kedves Partnerünk!
Stílusos, feltűnő, modern megjelenés, dinamikus formák. Az elegáns külső pedig kiemelkedő teljesítményt és gazdaságosságot rejt. De most nemcsak az intelligens technológiáival és részletgazdag kidolgozottságával hódít, ezúttal az ára is igen csábító.
A Ford Mondeo Business ugyanis Ford Credit finanszírozással, 5 év garanciával és szervízcsomaggal most akár 112 990 Ft‑os havi induló lízingdíjjal megvásárolható.
Érdekel az ajánlat
Különleges kényelem munka közben is
A Mondeo Business Edition olyan exkluzív élményt nyújt, mintha egy sokkal költségesebb autóban ülne. Szeretné kényelmesebbé tenni a munkával töltött hétköznapokat? Ismerje meg a Mondeo Business Edition modelleket!
Foglaljon tesztvezetést, és ismerje meg személyesen ezeket az elegáns autókat a legközelebbi Ford márkakereskedésben!
További részletekért forduljon bizalommal a márkakereskedőjéhez!
Üdvözlettel:
Nagy András
Flotta értékesítési vezető
Ford Közép- és Kelet‑Európai Értékesítő Kft.
Időpontfoglalás tesztvezetésre Katalógus letöltése További tájékoztatást kérek!
* A megadott havi induló lízingdíj 60 hónapos futamidővel, 30% önerővel, kizárólag 5 év vagy 5 szervizalkalmas Ford Szervizcsomaggal ellátott Ford Mondeo Business 1,5l EcoBoost (160 LE) modellre vonatkozik, 8 310 000 forintos bruttó vételár mellett. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatlábváltozás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízing Feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Ford Credit honlapján.
A Ford Szervizcsomagra való  jogosultság (beleértve az esedékes karbantartásokat) a garancia kezdetének  dátumától kezdődik és érvényben marad a Ford Szervizcsomag Igazolásban meghatározott időtartamig, vagy a maximális szervizszám eléréséig, vagy 100 000 km eléréséig.
A Ford Szervizcsomag megrendelésétől számított 30 naptári napon belül a márkakereskedőnek küldött értesítéssel, költség és díjfizetés nélkül a vevő jogosult elállni, mely esetben a Ford Szervizcsomag teljes díja visszatérítésre kerül. 30 naptári napon túli felmondás esetén a feltételekben meghatározott mértékű lezárási díj kerül felszámításra, továbbá a Ford Szervizcsomag  feltételekben meghatározott mértékű díj kerül visszatérítésre. A visszatérítés a lízingszerződést nem érinti. Amennyiben az Ön gépjárművét ellopják vagy totálkárt szenved el, a Ford Szervizcsomag ára a feltételekben meghatározottaknak megfelelően részlegesen vagy teljes mértékben visszaigényelhető (ez a rendelkezés azonban nem vonatkozik az ingyenesen biztosított Ford Szervizcsomag termékre).
Az ajánlat a 2016. június 30‑ig megrendelt modellre érvényes, kizárólag Ford Credit finanszírozással. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt nyújtja. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez!
Az autó illusztráció. Vegyes üzemanyag‑fogyasztás: 3,6‑7,6 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 94‑176 g/km.
További információkért látogasson el honlapunkra vagy FordStore márkakereskedéseinkbe.
Adatkezelési irányelveinkről a www.ford.hu weboldalon, illetve a 06 1 7 777 555‑es Ford Infovonalon tájékozódhat. Adatnyilvántartási szám: 40355.
Amennyiben nem szeretné, hogy adatait a Ford felhasználja a továbbiakban a marketingtevékenységéhez, kérjük, jelezze ezt a Wunderman Kft. 1539 Budapest Pf.: 598. postacímre küldött levélben vagy erre a linkre kattintva.