[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Megérkezett az új Baleno a SuzukiházbaA Suzuki 2016-ban egy semmilyen korábbi modellhez sem hasonlítható ötajtós modellt alkotott. A Suzuki Balenóban a legkorszerűbb csúcstechnológiák alkalmazásával és okos helykihasználással sikerült megvalósítani a felszereltség, a teljesítmény és az üzemanyag-hatékonyság harmonikus egységét.

A Baleno egyedi formavilágát mélyre húzott, széles formák jellemzik, melyek kivételes stabilitást sugallnak, a karosszéria dinamikusan ívelő vonalai pedig hatásosan emelik ki a design egyediségét. A szemet gyönyörködtető megoldások mellett a térkínálatról sem feledkeztünk meg. Nemcsak az első, de a hátsó üléssor is bőséges helyet biztosít, a számos tárolóhellyel pedig a teljes utasteret kihasználhatóvá tettük. Nemcsak az utasoknak jut bőséges hely, hanem a csomagoknak is, ugyanis a Baleno a kategória legtágasabb csomagterével rendelkezik! A variálható csomagtérpadló segítségével praktikus elrendezhető a poggyász, a kalaptartó pedig elrejti a csomagokat a kíváncsi pillantások elől.

A Baleno nemcsak kiemelkedő teljesítményével varázsolja el a tulajdonosát, hanem könnyű vezethetőségével és alacsony fogyasztásával is. A hatékony energiahasznosításért az új 1,0 literes BOOSTERJET motor vagy az új 1,2 literes DUALJET motor felel. A még kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás érdekében pedig kifejlesztettük az új SHVS rendszert (Suzuki Intelligens Hibrid), mely amellett, hogy csökkenti a fogyasztást, helytakarékos megoldást jelent, és kiegyensúlyozottabbá teszi az autó működését.

A kiváló menettulajdonságokról az autó új hajtáslánca és újgenerációs padlólemeze gondoskodik. A Balenot vezetve megtapasztalhatja a stabilabb haladást, lendületesebb kanyarodást és biztosabb fékezést, melyhez a futómű is hozzájárul. A remekül hangolt futómű segítségével a Baleno a kanyarokban magabiztosan tartja a kijelölt ívet, az egyenesekben pedig olyan stabil, mintha sínen futna. A fejlett biztonsági rendszerek, úgy mint a radaros fékasszisztens, az adaptív tempomat, az energiaelnyelő TECT karosszéria és légzsákrendszer szükség esetén azonnal a rendelkezésére állnak. Önnek nincs más dolga, mint élvezni a feledhetetlen vezetési élményt!

Nyílt hétvége tesztvezetéssel! 2016.06.18. 09:00 -18:00 A Suzuki Ház szeretettel meghívja régi és új ügyfeleit tesztvezetéssel egybekötött nyílt hétvégéjére. Ízelítő a programjainkból:
- Az érdeklődők találkozhatnak olimpikonunkkal Pulai Imivel
- Gyerekeknek arcfestés
- Tesztvezetés keretén belül kipróbálhatják az új Balenot és a régen várt Suzuki Vitara S 1,4 turbós modell-t.
- A tesztvezetők között értékes ajándékcsomagokat sorsolunk ki.
Minden kedves érdeklődőt várunk szeretettel.

Üdvözlettel: a Suzukiház csapata. 

 

 


Amennyiben szeretne leiratkozni erről a hírlevélről, kérem kattintson ide.