[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Ne szégyenkezz a strandon a tested miatt !A GREEN COFFEE plus a Magyarországon elérhető legnagyobb mennyiségben tartalmazza a zöld kávébab hatóanyagait. Ha éppen diétázol, akkor tökéletesen kiegészíti étrended, sőt fele annyi idő alatt, dupla mennyiségű zsírt bont le.

A GREEN COFFEE plus teljesen természetes zöld kávé, jótékony hatással van az emésztőrendszerre, és a véráramra.

A GREEN COFFEE Plus kapszulái tartalmazzák a legerősebb kivonatot, ami a magyarországi piacon elérhető. Biztonságos, így annyi súlyt veszíthetsz, amennyit csak akarsz – amíg eléred a kívánt alakot. Mellékhatások nélkül!

A Chlorogenic sav rendkívül jótékony hatással van a belek, és a máj működésére. A szervezeted gyorsabb üzemmódba kapcsol, mert folyamatos zsírbontásban van. Ha rendszeresen mozogsz is mellette, csodálatos eredményeket érhetsz el vele.

Ne engedd, hogy azt lássák rajtad, elhanyagolod az egészséged! Kezdd el a kúrát és utána gyűjtsd be a bókokat.

A Zöld tea babok gazdagok polifenolokban, antioxidánsokban és gyulladás csökkentő hatásuk is van. Ennek az eredményeként, felszabadítják a testben a szabad gyököket, amik az öregedés fő okai.

A természetes zöld kávé kivonat használata, amit már évszázadok óta ismernek, és használnak, nem több mint visszatérés az őseink módszereihez. Így akár a Paleolit étrendedbe is tökeletesen illeszkedik. Ezen a nyáron, ha kitartó vagy, feszesebb és tónusosabb testtel vonulhatsz végig a strandon.

Ez a legideálisabb fogyókúrás módszer – megakadályozza a zsír eltárolását, és segít megszabadulni az extra kilóktól. Teljesen biztonságos, és rendkívül hatékony. Az emberek akik GREEN COFFEE Plus-t használtak, 10 kilót fogytak átlagosan. A BMI indexük 10,3 %-ot csökkent, a testzsír százalékuk pedig 15.8 %-ot csökkent. És ez mind az első 6 hét alatt történt!

A kezdő csomag ára: 7499 Ft /1 doboz


Páros nyári ajánlatunk, 14997 Ft /2 doboz + 1 ingyen