[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Kompár Krisztián gondolta volna?Title: Kompár Krisztián gondolta volna?

 

Magyarország első ingyen székhelyszolgáltatást kínáló könyvelőirodája fél év ingyen székhelyszolgáltatással járul hozzá az Ön cége sikeréhez!

 

Tisztelt Kompár Krisztián

 

 • Ha az Ön cégének méreténél, tevékenységénél fogva nem célszerű saját irodát fenntartani
   
 • Szeretne egy jól csengő székhely címet Budapest belvárosában
   
 • Megőrizné a családi otthon nyugalmát
   
 • és mindezt kipróbálná minden kötöttségtől mentesen
   
 • fél évig teljesen ingyen

 

akkor a legjobb helyen jár

 

Sürgős esetben, online megrendeléshez kattintson ide most =>>

 

 

Miért a székhelyszolgáltatás a legjobb megoldás az Ön számára?

 

Költségtakarékos megoldás

Egy kis cég, egy induló vállalkozás miért tartana fenn irodát titkárnővel, ha a tevékenységéhez egyáltalán nem kifizetődő? Senki nem kezdi Jockey Ewing-ként, de ha az irodán megtakarított költségeket visszaforgatja a cégébe, talán egyszer… A fél év ingyen székhelyszolgáltatás pedig pont a legkritikusabb időszakban, az induláskor a legnagyobb segítség!

 

"A lehető legjobb döntést hoztam, amikor az iroda székhelyszolgáltatását választottam! Korrekt és gyors ügyintézés, határozott, gyors probléma megoldás. Mindenkinek szívből ajánlom!"

 

Nem otthon keresik a hatóságok

Otthon is lehet a székhely? Igen. Ha vállalja, hogy bármikor becsöngethetnek a hatóság emberei, és Ön köteles beengedni őket. Nyilván nem dől össze ettől a világ, de azért kellemetlen, és az egész utca tudni fogja… Ja, és még annyi, hogy Budapesten az adóhatóságnál egy ügyintézőre sokkal több cég jut, mint vidéken..

 

Nem irigykednek a szomszédok

Évente 35.000 bejelentés érkezik a Nemzeti Adó és Vámhivatalhoz, melynek 54%-a névtelen feljelentés. Mi becsületes vállalkozók sem szeretnénk, hogy folyamatos zaklatásnak legyünk kitéve. Ügyfelünk akkor döntött a székhelyszolgáltatás mellett, amikor egy VW Golf megvásárlását követően jelentette fel a szomszédja…

 

 

 

Hihetetlen az ajánlat?

Többször találkoztunk hitetlenkedő ügyféllel, akit óvatosságra intett a fél év kötelezettségmentes ingyen székhelyszolgáltatásunk. Túl jó ajánlat. Túl „fényes”. Törvényes ez egyáltalán? (Használta már Ön a Google-t? Fizetett érte? Meg volt elégedve a minőségével? Kapott már valaha ingyenes termékmintát?)

Sokan (főleg a konkurenciánk) nem értik hogyan érheti meg nekünk. Őszinte leszek: Rövid távon nem is érné meg. Ha most azonnal akarnánk meggazdagodni, más stratégiát választanánk.

Miért éri meg nekünk? A tapasztalat azt mutatja, hogy aki egyszer kipróbálja a székhelyszolgáltatásunkat, megismer bennünket, fél év után is szívesen marad partnerünk. Nincs szükségünk trükkökre, kötelezettségekre, „apróbetűkre”.

 

"Rendkívül meggyőző volt számomra, hogy egy vállalkozó annyira bízik saját szolgáltatása minőségében, hogy fél évig ingyen meri nyújtani az új ügyfeleknek. És csak azoktól kér fizetséget, akik maximálisan elégedettek és hosszú távon maradnak. Aki ezt megengedheti magának, az biztos hogy nem csak a szerződés aláírásáig veszi komolyan az ügyfél elégedettséget!"

 

7+1 ok, hogy miért irodánk a legjobb megoldás az Ön számára:

 

1.)    Mi egy könyvelő iroda vagyunk:

Nem pedig egy albérlet egy titkárnővel. Ezért minden székhelyhez kapcsolódó ügyintézést nagyon komolyan veszünk, és professzionális precizitással kezelünk. Mert tudjuk, hogy ügyfeleinknek ez a legfontosabb.

2.)    Professzionális adóellenőr kezelés:

Tisztában vagyunk vele, hogyan kell egy betoppanó adóellenőrt kezelni. Az Ön érdekeit tapasztalattal, udvarias határozottsággal, hozzáértéssel képviseljük.

3.)    Leveleit szkenneljük:

Leveleit szkenneljük és e-mailben továbbítjuk, hogy Ön haladéktalanul értesüljön azok tartalmáról. (Könyvelőirda vagyunk. Mi tudjuk mit jelent egy NAV (Apeh) levél. Tudjuk milyen fontos, halaszthatatlan teendőket, határidőket tartalmazhat.)

4.)    Leveleiről sms-t is küldünk:

Hogy Ön véletlenül se felejtse el megnézni e-mail postafiókját. Bíróságtól, ügyvédtől, közjegyzőtől érkező leveleire telefonhívással is felhívjuk figyelmét.

5.)    Az ingatlan a magántulajdonunk:

A székhely a könyvelőiroda ügyvezető tulajdonosának a magántulajdona. Ez azt jelenti, hogy Ön nincs kitéve annak hogy egy főbérlő kiteszi a székhelyszolgáltatója szűrét.

6.)    12 éve változatlan mobilszám

Az ügyvezetőt több mint 12 éve változatlan mobilszámon, a 06 (30) 65 48 158-as számon bármikor elérheti.

7.)    Biztonság, stabilitás hosszú távon

Nálunk biztonságra és stabilitásra számíthat. Hosszú távú együttműködésre specializálódtunk.

+1.)    Társadalmi felelősségvállalás:

Árbevételünk 1%-ával a Bátor Tábor Alapítványt támogatjuk. Ez azt jelenti, hogy Ön nemcsak tökéletes szolgáltatást kap a pénzéért, de minden részünkre kifizetett 100 Ft-ból 1 Ft-tal járul hozzá a beteg gyerekek élményterápiás gyógyulásához.

 

 

 

 

Ingyen székhelyszolgáltatás miért tudjuk ezt kínálni?
 
 

 • Mert szeretnénk, ha Ön kipróbálhatna minket úgy, hogy ennek kockázatát mi vállaljuk fel és nem az ügyfél.
   
 • Mert cégünkben nem marketingesek vagy értékesítők dolgoznak, hanem hagyományos könyvelők, akik hiszünk abban, hogy ha az ügyfelünk egy rövid együttműködés során megtapasztalja az általunk kínált minőséget, akkor az számunkra a legjobb reklám.
   
 • Az ingyen székhelyszolgáltatáshoz Ön szerződést köt velünk hűségnyilatkozat nélkül, amelyet Ön bármikor felmondhat, így semmilyen kockázatot nem vállal.
   
 • Mert szeretnénk, hogy Önnek ne kelljen álmatlanul forgolódnia egy postán felejtett ajánlott levél miatt, ami „nem kereste” jelzéssel megy vissza az adóhatósághoz. Ez legvégső esetben akár a cég kényszertörlését is eredményezheti. Pedig ennek a gondját mi egyszerűen és hatékonyan tudjuk levenni az Ön válláról.
   
 • Ezt kínáljuk Önnek ebben a hűségnyilatkozat nélküli, kedvezményes formában, hogy Ön nyugodtan koncentrálhasson a legfontosabbra: cége működésére

 

 

Mi történik a telefonhívás alatt?

 • Először is garantáltan „nyomulásmentes” telefonbeszélgetés lesz. Mi könyvelők vagyunk, nem értékesítők.
   
 • Megbeszéljük röviden, hogy érdemes e Önnek székhelyszolgáltatást igénybe vennie.
   
 • Ha Ön is úgy látja jónak, egyeztetünk egy időpontot a személyes találkozóra, hogy Ön megköthesse velünk a székhelyszolgáltatási szerződést.
   
 • Ha Ön nem szeretne, vagy nem tud eljönni hozzánk, akkor felvesszük adatait, és e-mailben küldünk el Önnek mindent, amire a székhelyszolgáltatáshoz Önnek szüksége van.
   
 • Ha a telefonhívás nem sikerül, ugyanarról a számról vissza fogjuk Önt hívni, maximum 1 órán belül.

06 30 515 1005

 

"Az elmúlt évek során több székhelyszolgáltatóval volt alkalmam dolgozni. A legtöbb esetben a szolgáltatást mintegy fél legális tevékenységként kezelték, művelték. Csak az Önök esetében tapasztaltam azt, hogy a székhelyszolgáltatást valóban szolgáltatásként fogják fel és így is működtetik a gyakorlatban. Imponáló az a pontosság, gyorsaság ahogy az információkat kezelik, hogy a levelezések maradéktalanul, haladéktalanul, lelkiismeretesen eljutnak hozzám.

Nagyra értékelem azt az üzleti alázatot, ahogyan szinte észrevétlenül a hátérben maradva korrekten dolgoznak a cégem érdekeinek megfelelően!"

 Az ingyen székhelyszolgáltatás ajánlatunk lényege, hogy könyvelőirodánk a hosszú távú együttműködés reményében, hűségnyilatkozat és kapcsolt kötelezettségek nélkül fél évig ingyen, majd azt követően is rendkívül kedvezményes, mindössze 7.500 ft-os havidíjon biztosít székhelyszolgáltatást az Ön cége részére.
Ön nem köteles semmilyen kapcsolt szolgáltatásunkat igénybe venni, és a fél év lejártával hátrányos következmények nélkül, akár azonnali hatállyal megszüntetheti a szerződésünket. 
Mivel a fél évig ingyenes székhelyszolgáltatás részünkről fél évig térítés mentes munkavégzést jelent, ezért saját mérlegelésünk alapján, fenntartjuk magunknak a jogot a szerződéskötés indoklás nélküli elutasítására.

Ezt a levelet a W3HOST Bt. részére küldtük, a hatályos jogszabályokat tiszteletben tartva. Ha mégis zavartuk, leiratkozáshoz kattintson ide