[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Így csökkentse banki költségeit! - CIB Bank ajánlatokTitle: Így csökkentse banki költségeit! - CIB Bank ajánlatok
                                                           
Amennyiben a hírlevél nem megfelelően jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Tisztelt Cégvezető!
A CIB Bank 35 éves tapasztalattal, a szolgáltatások teljes körét nyújtja a hazai pénzpiacon, miközben folyamatosan keresi az innovatív, ügyfeleire szabott megoldásokat. Engedje meg, hogy bemutassuk milyen kedvező banki ajánlataink vannak, amelyekkel csökkentheti mindennapi banki költségeit!
CIB PRO KEDVEZMÉNYCSOMAG
Ha ön szerint is fontos a munkavállalói elégedettség, kössön a CIB Pro Kedvezménycsomagra vonatkozó megállapodást bankunkkal, és ezáltal olyan kézzelfogható előnyöket kínálhat dolgozóinak a banki szolgáltatások terén, amivel csökkenthetik banki költségeiket és így még inkább szerethetnek cégénél dolgozni!
CIB PRO Kedvezménycsomag
A CIB Pro kedvezménycsomag által nyújtott lehetőségek:
100 000 forint összegű szabadon felhasználható jóváírás 100 000 forint összegű szabadon felhasználható jóváírás a folyósítást követően, ha új ingatlanfedezetes kölcsönt igényel vagy meglévő ingatlanfedezetes kölcsönét cseréli le1.
CIB Mastercard Gold hitelkártya Az exkluzív CIB Mastercard Gold hitelkártya, amelynek főkártya éves díjából 50%-os kedvezményt kap az első két évben2.
Szolgáltatásunk valódi kényelmet nyújt!
Kényelem
Személyes banki tanácsadás cége telephelyén, amelyre időpontot egyeztethet tanácsadóinkkal.
A munkahelyen helyszíni bankszámla igénylést is biztosítunk, mellyel időt takaríthat meg.
Ki veheti igénybe a kedvezményeket?
A CIB Pro Kedvezménycsomagot olyan cég vezetője és munkavállalója veheti igénybe, amely cég CIB Pro együttműködést kötött a CIB Bankkal.
Hogyan vehetőek igénybe a kedvezmények?
A CIB Pro együttműködési megállapodás létrejöttét követően a CIB Pro Kedvezménycsomagba tartozó termékek igénylésekor szükséges bármely CIB bankfiókunkban benyújtani hiánytalanul kitöltve a Bank egyszerűsített munkáltatói igazolás nyomtatványát, amely letölthető a www.cib.hu honlapról.
CIB ECO BANKSZÁMLA
CIB ECO bankszámla: költséghatékony bankszámla akár 0 Forintos számlavezetési díjjal.3
A lakossági ügyfelek számára elérhető CIB ECO bankszámlával mindennapi pénzügyeit gazdaságosan és az online világ kényelmét élvezve intézheti.
AKCIÓS AJÁNLATUNK KERETÉBEN, 2017. JÚNIUS 30-IG A CIB ECO BANKSZÁMLÁVAL:
Töltse le az új CIB Bank mobilalkalmazást, mert okostelefonját használva bárhonnan költséghatékonyan indíthat tranzakciókat vagy ellenőrizheti egyenlegét.
A CIB Bank mobilalkalmazásban elérhető az Okos értesítések funkció, amellyel a banki SMS-értesítők helyett, a számláját és kártyáját érintő pénzmozgásairól szóló értesítések díja 0 Ft.
CIB TIPP
Spacer
OTTHONÁN SZERETNE VÁLTOZTATNI? VAN RÁ EGY JÓ MEGOLDÁSUNK!
Spacer
CIB Előrelépő Személyi kölcsön most 1 millió Ft havi 16 101 Ft-ért, csak 8,9%-os kamattal5, Aktív250 kamatkedvezmény esetén, 84 hónapos futamidővel. THM: 9,41%
Elválasztó Keret
További információért, kérjük, látogasson el a www.cib.hu oldalra, forduljon bizalommal munkatársainkhoz bankfiókjainkban vagy hívja az éjjel-nappal elérhető CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat a (+36 1) 4 242 242-es telefonszámon.

Üdvözlettel,
CIB Bank
ElválasztóElválasztó
A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül a CIB Bank részéről ajánlatételnek és nem jogosít kedvezmény igénybevételére, kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja. A CIB Pro Kedvezménycsomag a munkavállaló munkaviszonya, illetve a munkáltató és a CIB Bank között létrejött, a CIB Pro Kedvezménycsomagra vonatkozó együttműködési megállapodás fennállása alatt vehető igénybe. A részletes feltételeket a CIB Pro Kedvezménycsomag Kondíciós lista tartalmazza, amely megtalálható a www.cib.hu oldalon, valamint a CIB bankfiókokban.

1A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsön esetén a THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
A CIB UNO ingatlanfedezetes kölcsön esetén a 2016. szeptember 1-jétől érvényes THM számítás alapja a 2016. augusztus 30-i 12 havi BUBOR, amelynek értéke: 0,83 %.
THM CIB UNO Ingatlanfedezetes kölcsön esetén: 4,79%–5,84%
THM 10 éves futamidejű CIB Végig Fix Ingatlanfedezetes kölcsön esetén: 6,37%–7,44%
THM 15 éves futamidejű CIB Végig Fix Ingatlanfedezetes kölcsön esetén: 6,8%–7,88%

A kölcsön folyósításának feltétele a fedezetül szolgáló ingatlan(ok)ra vonatkozó vagyonbiztosítási szerződés megkötése, valamint a kölcsönszerződésnek megfelelő tartalmú, közjegyzői okiratba foglalt, egyoldalú kötelezettségvállalásról szóló nyilatkozat.
A tájékoztatás nem teljes körű. A CIB UNO, valamint a CIB Végig FIX ingatlanfedezetes kölcsönökre vonatkozó részletes feltételeket az Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók részére szóló Ingatlanfedezettel biztosított hitel- és kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, és a CIB UNO, valamint a CIB Végig FIX Ingatlanfedezetes Kölcsönökre vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu oldalon és a CIB bankfiókokban. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.
2A CIB MasterCard Gold Hitelkártya esetében a bank fenntartja a hitelbírálat jogát.
THM: 39,82%
A feltüntetett THM-érték számítása 750 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. A tájékoztatás nem teljes körű, a CIB MasterCard Gold Hitelkártya részletes feltételeit a Lakossági Üzletág Általános Szerződési Feltételei, fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a vonatkozó CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Magánszemélyek részére” című kondíciós lista és ügyfél-tájékoztató tartalmazza.
CIB MasterCard Gold Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 750 000 Ft hitelösszeg és a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 15 600 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi számlavezetési díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 217 822 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 967 822 Ft. A hitelkamat típusa változó.

3A CIB ECO bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben a számlavezetési díj terhelését megelőző hónapban legalább a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás (jelenleg 73.815 Ft) érkezik átutalással (a saját számlák közötti átvezetés, illetve készpénzes befizetés nem számít bele a jóváírási összegbe) a bankszámlára (akár több részletben is), akkor a következő hónapban a havi számlavezetési díj nem kerül terhelésre. Továbbá a számlanyitás hónapját követő 3 naptári hónapban a jóváírási feltételek teljesülését a Bank nem vizsgálja, a havi számlavezetési díj ebben az időszakban nem kerül terhelésre. Az első számlavezetési díj terhelésére a számlanyitás hónapját követő 4. hónapban kerül sor, amennyiben az Üzletfél a fent leírt díjmentes számlavezetés feltételének nem tesz eleget. A bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla kondíciós lista, továbbá a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.

4A 2016. szeptember 2. és 2016. december 31. között nyitott CIB ECO bankszámlák mellé, a számlatulajdonos nevére, az akció ideje alatt (2016. szeptember 2. és 2016. december 31. között) igényelt első CIB VISA Inspire Elektronikus bankkártya esetében a főkártya éves díja az első évben 0 Ft. Az akció a bankszámlával rendelkező, CIB ECO bankszámlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben vehető igénybe, amennyiben az ügyfél a számlacsomag váltás időpontjában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával. A CIB VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozó részletes feltételeket, díjakat a magánszemélyek részére szóló Bankkártya Kondíciós lista tartalmazza.

5A CIB Előrelépő Személyi Kölcsön esetén

THM:21,05%
A feltüntetett THM-értékek kiszámítása 500 000 Ft, 3 éves futamidővel és 3 millió forint, 5 éves futamidővel, továbbá a sztenderd Éves Ügyleti Kamat figyelembevételével történt.
A reprezentatív példa további részletei a Sztenderd kamat figyelembevételével: Hitelkamat típusa: fix, a hitel teljes díjában foglalt kamat összege: 693 601 Ft, a fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 1 693 601 Ft, törlesztő részlet: 23 522 Ft, futamidő 72 hónap.
A 2016.03.21-től igényelt CIB Előrelépő Személyi Kölcsön esetében az igényléskor minimum 250.000Ft igazolt havi nettó jövedelem esetén továbbá a kölcsön futamideje alatti havi jóváírási kötelezettség teljesítése esetében a Bank 10,09% pontos kedvezményt biztosít a sztenderd Éves Ügyleti Kamat mértékéből. Az Üzletfél a havi jóváírási kötelezettséget akkor teljesíti, ha havonta legalább 250.000Ft, azaz kettőszázötvenezer forint összeg jóváírásra kerül az adósnak a kölcsönszerződésben megjelölt vagy a kölcsönszerződésben meghatározott típusú bankszámlák közül, a kölcsönszerződés aláírását követően nyitott bankszámláján. Az elvárt havi jóváírási kötelezettség több jóváírás útján is teljesíthető. A kamatkedvezmény a futamidő végéig jár a havi jóváírás teljesítése esetén. Ha az első három hónapban legalább egyszer, a továbbiakban minden három naptári hónapban legalább kétszer nem teljesül a havi jóváírási kötelezettség az üzletfél elveszíti a kamatkedvezményt és a kamat 12,99%-ra módosul.
THM 14,00%
12,99 %-os kamatra vonatkozó reprezentatív példa: Hitelkamat típusa: fix, a hitel teljes díjában foglalt kamat összege: 451 820 Ft, a fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 1 451 820 Ft, hitelösszeg: 1 000 000 Ft, futamidő: 72 hónap, törlesztőrészlet: 20 164 Ft.
A reprezentatív példa további részletei az Aktív250 kamatkedvezmény figyelembevételével:
Hitelkamat típusa: fix, a hitel teljes díjában foglalt kamat összege: 352 490 Ft, a fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 1 352 490 Ft, törlesztő részlet: 16 101 Ft.
A havi jóváírási kötelezettség nem teljesítése esetén a kamatkedvezményt az üzletfél elveszíti, mely a kamat módosulásával jár. A reprezentatív példa és a fentebb feltüntetett THM értékek kiszámítása az 1 000 000 Ft kölcsönösszeg, 84 hónap futamidő és Aktív250 kamatkedvezmény figyelembevételével történt. A THM nem tartalmazza a bankszámla költségét, mivel a kölcsönszerződés megkötésének nem feltétele a bankszámla.
További részletek a CIB Előrelépő Személyi Kölcsönre vonatkozó ügyféltájékoztatóban. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A CIB Előrelépő Személyi Kölcsönre vonatkozó részletes feltételeket az Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók részére szóló Ingatlanfedezettel nem biztosított hitel- és kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat és a devizabelföldi magánszemélyek CIB Előrelépő Személyi Kölcsöneire vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza.
Amennyiben a továbbiakban nem járul hozzá, hogy a CIB Csoport hirdetési célból szolgáltatásairól tájékoztassa Önt, kérjük, hogy elektronikus (cib@xxxxxx) vagy postai úton (cím: CIB Bank Zrt. Lakossági Háttérműveletek, 1537 Budapest Pf. 394) eljuttatott levélben nevének, születési időpontjának, CIB24-felhasználóazonosítójának vagy GIRO-számlaszámának feltüntetésével nyilatkozzon erről. Bankunk a levélben történő letiltás postai költségeit az üzletfél számára utólag megtéríti, amennyiben az belföldi szabványméretű levél formájában, könyvelt postai küldeményként kerül feladásra.