[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Most 10% önerővel hozzájuthat napelemes rendszeréhez! 

 

Most 10% önerővel hozzájuthat napelemes rendszeréhez!


Rendkívüli pályázati dömping várható 2016 utolsó negyedévében

Vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatással kombinált termékek benyújtására lesz lehetőség megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések keretében.

 

Tisztelt Ügyfelünk!

2016 utolsó negyedévében ismételten elérhetővé válnak az épületenergetikai fejlesztések támogatásai, melyek felhasználhatóak napelemes rendszerek telepítéséhez is. Jelenleg a Felhívás tervezetek érhetőek el, de már a tervezetek alapján javasoljuk támogatási kérelmeik előkészítését tanácsadóink segítségével.
 

Közép-magyarországi régió

VEKOP-5.1.1-5.1.2-16  Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban kombinált hiteltermékkel

A Közép-magyarországi régióban, a KKV-k által megvalósított energiahatékonyság javítására irányuló és megújuló energiafelhasználás növelését célzó tevékenységekhez igényelhető vissza nem térítendő támogatás és kedvezményes kamatozású kölcsön.

•     Vissza nem térítendő támogatási összeg: 3-50 millió Ft

•     Kölcsön összege: 3-50 millió Ft

•     Támogatás maximum 45%, a kölcsön és a támogatás együttesen: maximum 90%

VEKOP-5-1-1-5-1-2-16_osszefoglalo.pdf

 

Közép-magyarországi régión kívül

GINOP-4.1.1-8.4.4-16  Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel

A Közép-magyarországi régión kívül, KKV-k által megvalósított energiahatékonyság javítására irányuló és megújuló energiafelhasználás növelését célzó tevékenységekhez igényelhető vissza nem térítendő támogatás és kedvezményes kamatozású kölcsön.

     Vissza nem térítendő támogatási összeg: 3-50 millió Ft

     Kölcsön összege: 3-50 millió Ft

     Támogatás maximum 45%, a kölcsön és a támogatás együttesen: maximum 90%

A támogatási kérelmek benyújtásának előkészítését célszerű minél előbb elkezdeni, melyhez kollégáink szakértő segítséget nyújtanak.

A felhívással kapcsolatban részletesebb információkat talál a mellékelt összefoglalókban.

GINOP-4-1-1-8-4-4-16_osszefoglalo .pdf 

Budapest, 2016. október 20.

Tisztelettel: 

 

Kiss Ernő
Greentechnic Hungary Kft. 
sk 

Az Ön adatairól a Greentechnic Hungary Kft. személyes kapcsolatból, névjegyből, önkéntes regisztrációból, nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szerzett tudomást. Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a "Leiratkozás" linken ezt bármikor megteheti. A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-87670/2015