[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Akármilyen is legyen a kedvenc téli stílusod idén, annyi biztosTitle: Akármilyen is legyen a kedvenc téli stílusod idén, annyi biztos
Kedves Hölgyem/Uram!
A férfiak nagy része szenvedélyesen keresi a kalandot, a kültéri kirándulásokat és természetesen közben dolgozik is. Éppen ezért s téli férfi divat megköveteli a praktikus-, egyben stílusos alapdarabokat.
Akármilyen is legyen a kedvenc téli stílusod idén, annyi biztos, hogy néhány olyan darabra szükséged lesz, amelyek a fagyos hidegben is felmelegítenek. Szerezz be egy  mellényt, ami szuperül mutat akár farmerrel, akár egy chino nadrággal, és végül ne feledkezz meg egy színes pulóverről sem.
pierre-cardin-mellény-pulóverek
Változatos színekben és több méretben 
közvetlen a gyártótól típustól és mérettől függően
 korlátozott számban a készlet erejéig
pierre-cardin-pulóver-ek
Egyedi és elegáns férfi ruházat
pierre-cardin-pulóver-kardigán

A férfiak a közhiedelemmel ellentétben mindig is,

odafigyeltek arra, 

mit viselnek, milyen ruhát vesznek fel.

pierre-cardin-puló-verek
A férfi ruházat ezért éppen olyan gazdag és sokrétű, mint a szebbik nem ruhatára, bár talán nem annyira látványos. Napjainkban az egymást követő divathullámok és trendek szinte lehetetlenné teszik, hogy könnyen kiválasszuk ruhatárunk állandó darabjait, kivéve akkor, ha nem feltétlenül a legújabb divathóbortnak szeretnénk hódolni. A férfi ruházat jellemzője, hogy valamivel konzervatívabb, mint a női, ez pedig a férfiak a társadalomban, a családban betöltött szerepével magyarázható. Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy a férfiak ne szeretnék a szép, minőségi, ugyanakkor praktikus ruhákat. Az európai öltözködési divatban mindig is nagy szerepet játszottak az elegáns, visszafogott, ugyanakkor divatos, egyéni és szép ruházatot gyártó skandináv cégek. A férfi ruházat, a maga komolyabb vonásaival, klasszikus, jól bevált tervezési sémákat követő ízlésével amúgy is az északi népek lelkivilágához áll közel. Tartós, minőségi anyagok, pasztell színek, elegancia, hűvös racionalitás, megbízhatóság. Ezek az igazi férfi ruházat jellemzői, ezek érhetőek tetten ingen és kabáton, pulóveren és nadrágon, ettől igazán férfias és egyedi az összhang. Persze, ilyen ruházatot nem lehet minden sarki turkálóba kapni (nem is oda való) de a férfiak, akik adnak magukra, és a nők, akik azokat a férfiakat szeretik, akik férfiasan öltöznek, megtalálják a módját, hogyan kell kitűnni a tömegből, pozitív értelemben, az ízlést és minőséget segítségül hívva.
 Levél linkje
Tisztelt Hölgyem /Uram, ezúton tájékoztatjuk, hogy hírlevelünket az oldalunkra történt személyes feliratkozása, esetleg valamelyik ismerősének ajánlása által, vagy mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa. Amennyiben e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhető, azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli. Amennyiben a jövőben nem kíván tőlünk marketing leveleket kapni, úgy ide kattintva rögtön le tud iratkozni. Leiratkozom. Társaságunk a hírleveleket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság irányelvei alapján küldi, az e-mail címeket a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával kezeli.