[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

e-SZÁMLÁZÁS 2017. - Új szabályok januártól - 50% kedvzemény 11.28-ig meghosszabbítva 

 

2017. januárjától ismét új szabályok lépnek életbe az e-számlázásban. Előadónk, a NAV elismert szakértője, Czöndör Szabolcs ismerteti a változásokat.
A gyakorlatra fókuszálva ismerteti a lehetőségeket, az ellenőrzési irányelveket, metódusokat, valamint megválaszolja a felmerülő kérdéseket.

 

JELENTKEZZEN KONFERENCIÁNKRA 50% KEDVEZMÉNNYEL (11.28-IG MEGHOSSZABBÍTVA),
ÉS ISMERJE MEG AZ E-SZÁMLÁZÁS VÁLTOZÁSAIT, JOGSZABÁLYAIT, GYAKORLATÁT, ELLENŐRZÉSÉT ÉS A SZÁMLAKÜLDÉS ÉS BEFOGADÁS ÚJ SZABÁLYAIT!
Jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében, a szabad helyek függvényében tudunk elfogadni.

 

e-SZÁMLÁZÁS 2017. – Az Elektronikus Számlázás Új Szabályai
Változások, Jogszabály, Gyakorlat, Ellenőrzés, Számlaküldés és Befogadás

A januártól életbe lépő új adószabályok szerint 2017. január 1-től (fél éves türelmi idővel) bevezeti az ONLINE SZÁMLÁZÁS intézményét. Mostantól csak olyan Ügyviteli Rendszert vagy számlázó programot lehet legálisan használni, amely számlázáskor a számlaadatokat képes online módon a NAV felé továbbítani. Vagyis a számlázó programokkal kiállított számlák adatait valós időben, online fogja tudni nyomon követni az adóhatóság. Úgy tűnik, az online pénztárgépek és az EKÁER után az online számlázás lett a kormány következő áfacsalások elleni csodafegyvere.

Előadónk, a NAV elismert szakértője, Czöndör Szabolcs bemutatja az elektronikus számlázás szabályait is érintő változásokat. A gyakorlatra fókuszálva ismerteti a lehetőségeket, az ellenőrzési irányelveket, metódusokat, valamint megválaszolja a felmerülő kérdéseket.

A konferencia délutáni részében szakmai cégek bemutatóján keresztül ismerhetik meg résztvevőink mindezek tényleges megvalósítását, az elektronikus számlakezelő megoldásokat és kapcsolódó előnyöket, az e-számla készítés lehetőségeit.

Tervezett tematika:

Czöndör Szabolcs, NAV:

* Az elektronikus számlázás fejlődéstörténete
*
Elektronikus számla a gyakorlatban
*
Elektronikus számla ellenőrzés

Jakabos Árpád, ügyvezető igazgató – First Businesspost Kft.:

* E-számlaküldés, E-számlabefogadás

Helyszín: Hunguest Hotel MILLENIUM ***

Időpont: 2016. december 13. (kedd)  9:00 – 15:30

Kedvezményes ár:

50% kedvezménnyel 14.950 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése november 28-ig beérkezik hozzánk.

 

Részletek és jelentkezés>>


 

***************************************

TOVÁBBI KIEMELT RENDEZVÉNY AJÁNLATUNK:

PKI alapok, és az E-aláírás műszaki háttere, értelmezése az új EU jogszabályi környezetben (eIDAS)

2016. júliusában az eIDAS rendelet lényeges változásokat léptetett életbe az EU-n belüli elektronikus aláírások tekintetében. A képzés során egyrészt értelmezzük a rendeletet és bemutatjuk olyan területét, mint például az e-személyi igazolvány és annak lehetséges felhasználási köre. Másrészt részletesen körüljárjuk az aláíráskészítés műszaki hátterét, amely a Nyilvános Kulcsú Infrastruktúrán (PKI) alapul.

A képzésen való részvétel az CISA, CISM, CGEIT és CRISC minősítéssel rendelkezőknek 7,5 CPE pontot biztosít. Valamint minden egyes hallgató oklevélben részesül.

A Microsec a Nyilvános Kulcsú Infrastruktúra (PKI) alkalmazásának és fejlesztésének a szakértője. Az elektronikus eljárások legmagasabb szintű védelmét biztosító technológia az alapja szolgáltatásaink túlnyomó többségének. Például a szabadalmi oltalommal védett PassBy[ME] megoldásnak is. A Microsec szakértői az elmúlt évek alatt számos sikeres oktatást tartottak a PKI technológia terén, mely hiánypótló szerepet tölt be a hazai szakmai életben. Előadásuk a titkosítási eljárás alapjait, működését, valamint az eIDAS rendelet hatására bekövetkezett változások gyakorlati megvalósulását mutatja be. Oktatásaik kiváló alkalmat biztosítanak arra, hogy az résztvevők a vállalatuk rendszerére vonatkoztatva felismerjék a PKI nyújtotta biztonsági és üzleti előnyöket, így engedve teret olyan sikeres megoldásoknak, mint például a mobil ID vagy e-kézbesítés.

Előadók: Szabóné Endrődi Csilla, Réti Kornél, Paulik Tamás

Helyszín: Hotel Hungaria City Center****

Időpont: 2016. december 14. (szerda)  9:00 – 17:00

Kedvezményes ár:
40% kedvezménnyel 21.540 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek, és jelentkezése december 9-ig beérkezik hozzánk, vagy
30% kedvezménnyel 25.130 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése november 28-igbeérkezik hozzánk.

Részletek és jelentkezés>>

Jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében, a szabad helyek függvényében tudunk elfogadni.

 

 

Az Ön e-mail címéről kereskedelmi címlistából szereztünk tudomást. Ezen címlista céges e-mail címeket tartalmaz, így Önt sem mint magánszemélyt kívánjuk megkeresni.

 

 

  

Kérjük, amennyiben nem kíván több hasonló tartalmú levelet kapni és szeretné lemondani a hírlevelet, akkor kattintson ide, és küldje el.