[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Gyönyörű, sportos, okos. Kíváncsi rá?Title: Gyönyörű, sportos, okos. Kíváncsi rá?
Gyönyörű, sportos, okos. Kíváncsi rá?
SPORTOS ÉS STÍLUSOS FORD ST-LINE MODELLEK KEDVEZMÉNYES ÁRON!
Gyönyörű, sportos, okos. Kíváncsi rá?
Kedves Hölgyem/Uram!
Miért ne lehetnének a dolgos hétköznapok is, sportosabbak, kényelmesebbek, stílusosabbak? Válassza a Ford ST-Line modelleket, és élvezze a külön erre a célra tervezett külső és belső kiegészítőket, extrákat. Ezeket a különleges autókat most ráadásul nagyon kedvezményesen vásárolhatja meg!
 
     
Ford Focus ST-Line

most 2,99%-os THM-mel,
Ford Credit finanszírozással*!
  Ford Mondeo ST-Line

most 2,99%-os THM-mel,
Ford Credit finanszírozással**!
     
Érdekel az ajánlat
 
Érdekel az ajánlat
Sportos külső
Egy ilyen autóval biztosan emlékezetes lesz a belépője. Sportos karosszéria, stílusos első ködlámpák, speciális Rock Metallic fényezésű könnyűfémkerék, egyedi ST-Line felirat – egyszerűen összetéveszthetetlen.

Élmény benne ülni
Esztergált könnyűfém pedálok, speciális sportkormány, ST-Line feliratos díszlécek, sportülések… Ezek az autók kivételes élményt nyújtanak, bárhova is pillantson az ember.

Elsőrangú motorválaszték és sport felfüggesztés
A modern dízelmotorok és a díjnyertes EcoBoost benzinmotorok figyelemre méltó teljesítményt és kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságot biztosítanak.

A továbbfejlesztett sport felfüggesztéssel pedig még könnyebb irányítani. Pörgesse fel az üzletet magasabb fordulatszámra a Ford ST-Line modellekkel! Ha kérdése van, forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez!
Üdvözlettel:
Ford Közép- és Kelet‑Európai Értékesítő Kft.
Időpontfoglalás tesztvezetésre Katalógus letöltése További tájékoztatást kérek!
 
 
*Az ajánlat kizárólag 5 ajtós Ford Ford Focus ST-Line 1.0 125LE modellre vonatkozik 4 905 000 forintos bruttó vételár mellett. Az akciós finanszírozás 2016.10.15. és 2016.12.31. között megkötött szerződésekre érvényes a készlet erejéig. A finanszírozás kizárólag változó kamatozású forint alapú zártvégű pénzügyi lízing formában érhető el. A feltüntetett akciós finanszírozásra vonatkozó THM, 2 605 000 Ft önerő, 2 300 000 Ft finanszírozott összeg és 36 hónapos futamidő figyelembevételével került megállapításra. A THM meghatározása a választott Ford modelltől, választott extráktól, kiegészítőktől, a választott Ford vételárától, az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A hirdetés tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A Ford Credit pénzügyi szolgáltatásait a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja.
** Az ajánlat kizárólag 5 ajtós Ford Szervizcsomaggal ellátott Ford Mondeo ST Line 2.0l TDCi (150 LE) EURO 6 modellre érvényes. Az akciós finanszírozás 2016.10.15. és 2016.12.31. között megkötött szerződésekre érvényes a készlet erejéig. A finanszírozás kizárólag változó kamatozású forint alapú zártvégű pénzügyi lízing formában érhető el. A feltüntetett akciós finanszírozásra vonatkozó THM, 5 483 000 Ft önerő, 2 728 503 Ft finanszírozott összeg és 36 hónapos futamidő figyelembevételével került megállapításra. A THM meghatározása a választott Ford modelltől, választott extráktól, kiegészítőktől, a választott Ford vételárától, az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A Ford Szervizcsomag megrendelésétől számított 30 naptári napon belül a márkakereskedőnek küldött értesítéssel, költség és díjfizetés nélkül a vevő jogosult elállni, mely esetben a Ford Szervizcsomag teljes díja visszatérítésre kerül. 30 naptári napon túli felmondás esetén a feltételekben meghatározott mértékű lezárási díj kerül felszámításra, továbbá a Ford Szervizcsomag feltételekben meghatározott mértékű díj kerül visszatérítésre. A visszatérítés a lízingszerződést nem érinti. Amennyiben az Ön gépjárművét ellopják vagy totálkárt szenved el, a Ford Szervizcsomag ára a feltételekben meghatározottaknak megfelelően részlegesen vagy teljes mértékben visszaigényelhető (ez a rendelkezés azonban nem vonatkozik az ingyenesen biztosított Ford Szervizcsomag termékre). A hirdetés tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A Ford Credit pénzügyi szolgáltatásait a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja.

Az autók képe illusztráció. Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 3,6-7,6 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 88-176 g/km.

További információkért látogasson el honlapunkra.

Adatkezelési irányelveinkről a www.ford.hu weboldalon, illetve a 06 1 7 777 555-es Ford Infovonalon tájékozódhat.
Adatnyilvántartási szám: 40355.

Amennyiben nem szeretné, hogy adatait a Ford felhasználja a továbbiakban a marketingtevékenységéhez, kérjük, jelezze ezt a Wunderman Kft. 1539 Budapest Pf.: 598. postacímre küldött levélben vagy erre a linkre kattintva.