[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

13 literes Sous Vide Ajándék vákuumgéppel 
 
BURTON SOUS VIDE
 
 

Burton Sous Vide, premium háztartások számára fejlesztett premium kategóriás sous vide készülék.

Hogy mi a sous vide? Egy főzési eljárás. Az ételeket alacsony hőmérsékleten, hosszú ideig főzik vákuum alatt. Nem új dolog, az emberiség régóta ismeri, csak az utóbbi időben más konyhai eljárások a háttérbe szorították. De a jobb éttermek soha nem felejtették el! Csodálatos rozé kacsamell? Tökéletes steak? Mennyei roppanós zöldségfélék? Hogy mi a titok, mi a mesterfogás mögöttük? A konyhafőnökök titkát sous vide-nak hívják. Ideje ismét felfedezni a sous vide-ot, mert az eredmény egyszerűen VARÁZSLATOS!  

BURTON SOUS VIDE AJÁNDÉK Vákuumozóval!>>

 

Magic Vac FUTURA vákuumozó

Angol tervezés és gyártás (2 év garancia)
Bruttó 13 literes medence kapacitás mellett nettó 5 liternyi étel kerülhet bele egyszerre, amely mennyiség a legéhesebb családok számára is elegendő.
Belső méretei: 320 *250*170mm (Szélesség*mélység*magasság)
Külső mérei: 338*381*267mm (Szélesség*mélység*magasság)
A beletöltött víz hőmérsékletét hozzávetőlegesen percenként emeli 1 C fokkal.
Az időmérő max 99 órára állítható. Természetesen az óra bekapcsolása nélkül is használható. A vezérlőpanel kialakítása egyszerű és könnyű kezelést tesz lehetővé. Precízen és azonnali visszajelzést ad a választott funkciókról és értékekről. A készülék hőszigetelése kiváló. Még a legmagasabb értékek mellett is nyugodtan megérinthető a külseje. Ha a fedél véletlenül nyitva maradna és a párolgás miatt a vízszint a minimális alá csökken, akkor automatikusan kikapcsol a túlhevülés elkerülése érdekében. A fedél kialakításnak köszönhetően egyszerűen felnyitható, vagy akár egy mozdulattal el is távolítható. (pl ha útban lenne a feltöltés vagy kiürítés során.) Speciálisan kialakított tasakrendező rács és kiemelő keret. Biztosítja a víz szabad áramlását a tasakok között és lezárt állapotban biztosan a víz alatt tartja a tasakokat. A Burton Sous Vide kifejezetten a modern háztartások és konyhák számára lett fejlesztve.

 

Nézze meg Karácsonyi BURTON SOUS VIDE AKCIÓNKAT. Click»