[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

ADATVÉDELMI felelős képzés - hamarosan! Ne maradjon le! 

 

Hamarosan megrendezésre kerül az idei év első Adatvédelmi Felelős képzése. Még van néhány helyünk! 
Ne maradjon le, legyen Ön is képzett adatvédelmi felelős
 

Jelentkezzen képzésünkre most, és tudjon meg mindent az adatkezelés, adatvédelem szabályairól, az ellenőrzésekről, és szankciókról! 
 A képzéseken a maximális létszám 15 fő/alkalom. Jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében áll módunkban elfogadni!

 

Adatvédelmi Felelős Képzés – 2 nap Dr. Kulcsár Zoltánnal

Adatvédelmi felelős képzésünk során szakértő trénerünk a képzés 2 napja alatt részletesen ismertet minden vonatkozó szabályt és rendelkezést, esettanulmányokon keresztül bemutatja a gyakorlatot, illetve tanácsokat ad a résztvevők egyedi problémáinak megoldására, és folyamatos konzultációs lehetőséget biztosít.

Életbe léptek az Infotv. módosításai!

2015. október 1-től módosultak az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény egyes rendelkezései. Valamint 2016. január 1. hatállyal jelentősen módosult a közadatok újrahasznosításáról szóló 2012. évi LXIII. törvény.

A képzés főbb témakörei:
* Általános bevezető, a szabályozás indoka * A 2015-ös és 2016-os változások * A módosított adatvédelmi törvény (Infotv.) és rendelkezései
* A közérdekű adatok nyilvánossága – kivételek * Közérdekű adatok közzététele, elektronikus információszabadság
* A személyes adatok védelme – alapfogalmak * Az adatkezelés feltételei * Egy adatkezelési tájékoztató felépítése * Belső adatvédelmi felelősök feladata
* Az érintett jogai, jogérvényesítései lehetőségek * Adatkezelés az interneten * Munkahelyi privacy * Kiválasztási eljárás, a munkaviszony létrejötte, fennállása és megszűnése
* Munkavállalók ellenőrzése, megfigyelése * Direkt markering (e-mail, SMS, MMS, fax, bluetooth, telefon, postai levél) szabályok * Cookie szabályozás
* Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság * A hatóság eljárásai * A jogellenes adatkezelés következményei * Más hatóságok eljárásai
* Adatvédelmi auditálás * Folyamatos konzultáció, sok példa

Gyakorlati esetek minden területről, de különösen:
– munkaviszonnyal kapcsolatosa adatok kezelése
– munkavállalók ellenőrzése
– internetes honlapokkal kapcsolatos adatkezelés
– direkt marketing
– hatósági eljárások

Előadó: dr. Kulcsár Zoltán

Időpont: 2017. január 16-17. (hétfő-kedd)  9:00 – 16:00

Helyszín:  Hunguest Hotel MILLENIUM ***   (volt Hotel Tulip Inn Millenium)      

 

 

********

 

TOVÁBBI KIEMELT KÉPZÉSEINK AZ ADATVÉDELEM TERÜLETÉN:

Kamerás megfigyelőrendszerek adatvédeleme, legális használata

Gombamód szaporodnak a kamerák az országban. A kisboltok, nagyáruházak, bankok, társasházak és hivatalok sorra telepítik a kamerarendszereket, sőt, már a buszokon és vonatokon is megfigyelnek. Figyelik az ügyfeleket, ellenőrzik a dolgozókat, sokszor tájékoztatás, hozzájárulás és az adatvédelmi biztos nyilvántartásába való bejelentés nélkül. 

Vajon mire fog menni az adatkezelő a jogellenesen készített felvételekkel?

Előadónk részletesen ismerteti a szabályokat, amelyeknek meg kell felelni, hogy a kamerarendszerünk által készített felvételeink legálisak legyenek. Így szükség esetén jogosan felhasználhatjuk őket, akár bizonyító erejük lesz.

Időpont: 2017. január 26.

Kedvezményes ár: akár 50% kedvezménnyel 14.950 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

Részletek és jelentkezés »

 

 

 

********


 

Új európai adatvédelmi rendelet
Hogyan készüljünk fel az EU új általános adatvédelmi rendeletére?

2018. május 25-től kell kötelezően alkalmazni egész Európában az új európai adatvédelmi rendeletet. A rendelet alkalmazásai nagyon sok változást hoznak a mai szabályokhoz képest!
Előadónk a nap folyamán részletesen ismerteti és  gyakorlati példán keresztül bemutatja a változásokat és a teendőket és részletesen kitér a felkészülés ajánlott lépéseire!
Az új európai adatvédelmi rendelet következtében akár 20.000.000 euró is lehet a szankció.

Érdemes időben felkészülni az új európai adatvédelmi rendeletre!  Kerülje el a bírságokat!

2016. március 14-én az Egyesült Királyság adatvédelmi hivatala (ICO) közzétett egy útmutatót, amely 12 lépésben segít felkészülni a 2018-ban hatályba lépő új adatvédelmi rendeletre. A listával könnyebb átlátni a jelenlegi törvény és az új rendelet közötti különbségeket.

Időpont: 2017. február 16.

Kedvezményes ár: akár 50% kedvezménnyel 14.950 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

Részletek és jelentkezés »

 

 

Az Ön e-mail címéről kereskedelmi címlistából szereztünk tudomást. Ezen címlista céges e-mail címeket tartalmaz, így Önt sem mint magánszemélyt kívánjuk megkeresni.

 

 

Kérjük, amennyiben nem kíván több hasonló tartalmú levelet kapni és szeretné lemondani a hírlevelet, akkor kattintson ide, és küldje el.