[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

IV. Magyar Marketing FesztiválTitle: IV. Magyar Marketing Fesztivál

 Ha levelünk hibásan jelenik meg, kérjük, kattintson ide>>

 
üzleti Hírlevél
 
 

 Útjára indítjuk üzleti konferenciákról, rendezvényekről, eseményekről szóló hírlevelünket!

Szeretnénk, ha időben tájékozódna minden olyan eseményről, amelyen, ha értékesítés, marketing területén dolgozik, vagy egy vállalat vezetője, döntéshozója, esetleg a kkv piacon próbál érvényesülni, akkor fontos informálódnia. Nem fogunk minden, az országban létező eseményről tájékoztatást küldeni, csak azokról, amelyek mellett sokan döntenek, amelyek színvonala mind az előadók tekintetében, mind a szervezés tekintetében magas szintű és amelyekről bizonyítottan elégedett résztvevők térnek haza. Tartson velünk és tekintse meg kínálatunkat!

01.26     IV. Magyar Marketing Fesztivál

04.05     7 szokás szeminárium – 1 évben csak kétszer 1 napos szeminárium formájában a világhírű Franclin Covey módszer. A sikeres emberek 7 szokása.

05.18    Értékesítők Napja 4.0részletek hamarosan 

 

IV. Magyar Marketing Fesztivál

KONFERENCIA   •    SZAKKIÁLLÍTÁS   •   KAPCSOLATÉPÍTÉS

Üzleti évnyitó a kis- és középvállalkozások vezetőinek, marketing-döntéshozóinak, vállalkozóknak! Készüljön fel velünk a 2017-es év kihívásaira, ismerje meg a legújabb üzleti- és marketing változásokat, trendeket!

Negyedik alkalommal nyitja meg kapuit az ország legnagyobb éveleji, kimondottan az üzleti- és marketing trendekkel és szakmai újdonságokkal foglalkozó szakmai konferenciája kis- és középvállalkozások tulajdonosainak, marketing- és üzleti döntéshozóinak, értékesítőinek.

Töltsön 1 napot azzal, hogy felkészül a 2017-es év üzleti- és marketing újdonságaira, változásaira és megtanulja, 2017-ban mely kommunikációs módszerek, csatornák és eszközök fognak valóban működni és melyek nem.Vegyen részt 16 TOP-előadáson, találkozzon 16 TOP-előadóval, akik saját szakmájuk nagyjai. Hallgassa meg a kerekasztal 3, milliárdos forgalmú cég vezetőjének beszélgetését. Sétáljon egyet a 40+ standos szakkiállításon, találkozzon innovatív kiállítókkal, ismerje meg a legújabb termékeket, szolgáltatásokat, építsen akár üzleti kapcsolatokat!

Időpont: 2017. január 26.

Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont

Előadók: Tonk EmilEgerszegi KrisztiánKarikás PéterAvidor AndrásSzaladják LindaWeiser IstvánDely GáborKeleti JózsefMészáros RóbertHernádi GáborVarga-Tarr SándorLévai RichárdSipos ZoltánZajdó CsabaNagy BarnaElek Márton

Fesztiválozó jegy:  17.900.- Ft/fő + ÁFA
(tartalma: egész napos program 16 TOP-előadással + ajándék 3 hónapos Piac és Profit e-magazin előfizetés

Részletek és jelentkezés »

 


 

7 szokás szeminárium

A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása 1 napos szeminárium formájában csak nálunk!

Ez a szeminárium a világ első számú személyes eredményességet fejlesztő programjaként vált ismertté. A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása® – Szemléletformáló program új, 4.0 verziója ötvözi az eredményesség örök érvényű alapelveit a modern technika és gyakorlat vívmányaival. 
Ez egy bizonyítottan működő személyes eredményességet fejlesztő megoldás, amely három szinten javítja a vezetői készségeket:személyes/egyéni + csapat + szervezeti szinten.

Időpont: 2017. április 5.

Helyszín: Hotel Hungaria City Center****

Előadó: Bölcsföldi László

Kedvezményes ár január 31-ig:  30% kedvezménnyel 20.930 Ft/fő + ÁFA

Részletek és jelentkezés »
SZAKMAI CIKKEK, HÍREK, INFORMÁCIÓK:

        http://infoszfera.hu/category/hirek/        

RENDEZVÉNYNAPTÁR:

       http://infoszfera.hu/Rendezvenyek/        


Az Ön e-mail címéről kereskedelmi címlistából, internetes piackutatásból, vagy az interneten elérhető, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szereztünk tudomást. 
Címlistánk céges e-mail címeket tartalmaz, így Önt sem mint magánszemélyt kívánjuk megkeresni.