[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Mától Amerika és a világ vezetője Donald TrumpTitle: Lépéselőny Hírlevél :: Mától Amerika és a világ vezetője Donald Trump

Amennyiben levelünk nem olvasható, kattintson ide. Elnöki dollár festett portréval


Tisztelt Hölgyem/Uram!

Ma beiktatják hivatalába Amerika 45. elnökét. Megválasztása óta nem volt hét, hogy Donald J. Trump ne került volna az érdeklődés középpontjába. Mától, amerikai elnökként ez még inkább így lesz. Az egész világ figyeli, mit tesz a világ legnagyobb hatalmú embere. Most hivatalos amerika egy dolláron jelenik meg az új elnök festett portréja.

Éljen az alkalommal, és legyen Öné ez a kortörténeti dokumentum, amely az elsők között tiszteleg Amerika új elnöke előtt. A festett 1 dollár csak a Magyar Érmeforgalmazó Kft-nél szerezhető be, korlátozott darabszámban. Háztartásonként csak egy érme rendelhető.

Elnöki dollár festett portréval

Üdvözlettel:

ügyvezető igazgató
Schmidt Kálmán
ügyvezető igazgató

Magyar Érmeforgalmazó Kft., 1191 Budapest, Török utca 7., Tel.: (1) 297 0143, Adószám: 14127809-2-43, Cégjegyzéksz.: 01-09-890168, Nyilv.tart. sz.: PR7123, Adatk. sz.: NAIH-53549/2012, Adatait az 1995. évi 119. törvény előírásainak megfelelően kezeljük.

 

Leiratkozás

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2011.03.16-án publikált állásfoglalásának megfelelően, ha a „céges” cím egy nem természetes személy (cég, egyesület, alapítvány, párt, intézmény, stb.) központi, kapcsolattartás céljából nyilvános helyen (cégnyilvántartásban, weboldalon, stb.) feltüntetett elérhetősége (…), az e-hirdetésküldésre vonatkozó jogszabályok 2008. szeptember 1-jétől hatályos módosítása nyomán az ilyen jellegű – nem természetes személy elérhetőségének minősülő – e-mail címekre küldött elektronikus hirdetésekhez már nem szükséges előzetes hozzájárulás a hirdető/közzétevő/hirdetési szolgáltató részéről.