[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Hol itt az átverés?Title: Hol itt az átverés?

Engedélyezze a képek betöltését, ha látni szeretné ezt a fotót!

 

Magyarország első ingyen székhelyszolgáltatást kínáló könyvelőirodája fél év ingyen székhelyszolgáltatással járul hozzá az Ön cége sikeréhez!

  

 • Ha az Ön cégének méreténél, tevékenységénél fogva nem célszerű saját irodát fenntartani
   
 • Szeretne egy jól csengő székhely címet Budapest belvárosában
   
 • Megőrizné a családi otthon nyugalmát
   
 • és mindezt kipróbálná minden kötöttségtől mentesen
   
 • fél évig teljesen ingyen

 Ha ez igaz Önre, akkor a legjobb helyen jár

**********

Hihetetlen az ajánlat? Nézze meg videónkat most!

videóért kattintson ide 

 • Nem mi vagyunk a legolcsóbb székhelyszolgáltató
 • ezért a munkánk minőségével bizonyítjuk
 • egy hosszú, fél évig tartó ingyenes időszak alatt
 • hogy Ön jó döntést hoz, amikor minket választ!

 

 

Engedélyezze a képek betöltését, ha látni szeretné ezt a fotót.

06305151005

 

 

 

 Milyen biztonsági, és kényelmi előnyöket nyújtunk Önnek székhelyszolgáltatással?

 

 

 

1. Jól hangzó, Budapest belvárosi székhelycím

Igazságtalan, de egy Budapesti céget általában komolyabban vesznek, mint ha bármelyik vidéki településen lenne a székhelye. Ha Ön országosan dolgozik, valószínűleg magasabb árakat tud elfogadtatni. Budapesten pedig sokszor már ahhoz is fővárosi székhelycím kell, hogy egyáltalán szóba álljanak Önnel...

2. Költségtakarékos megoldás

Ha az Ön cége az induláskor még nem engedheti meg magának, vagy a tevékenységhez egyáltalán nincs is rá szüksége, hogy irodája legyen Budapest belvárosában a Margit híd mellett. Fekete bőr kanapéval a recepción, masszív barna tárgyalóasztallal, elegáns bőr székekkel. Szorgalmas, precíz, talpraesett, kedves, ügyfélbarát irodavezetővel. De mégis szeretné ennek az előnyeit élvezni...

3. Folyamatos rendelkezésre állás

Munkaidőben, amíg Ön dolgozik, mi rendelkezésre állunk. Ügyeletet tartunk, hogy ha bármilyen hatóság, postás, vagy partner váratlanul betoppan, legyen aki megfelelő módon fogadja, és képviseli az Ön érdekeit.

4. Professzionális adóellenőr kezelés

Tisztában vagyunk vele, hogyan kell egy betoppanó adóellenőrt kezelni. Az Ön érdekeit kellő tapasztalattal, határozott udvariassággal képviseljük.

5. Maximális kényelem

Nekünk fontosabb, és drágább az Ön szabadideje annál, hogy egy levél átvétele miatt postai sorban állással, hivatalnokokkal való fölösleges vitatkozással kelljen töltenie. Átvesszük a küldeményeit, és eljuttatjuk, hogy Önnek ezzel se legyen gondja.

6. Leveleit e-mailben továbbítjuk

Az átvett postai leveleket aznap felbontjuk, szkenneljük, e-mailben továbbítjuk, hogy Ön haladéktalanul értesüljön azok tartalmáról.

7. Leveleiről SMS-t is küldünk

Hogy Ön véletlenül se felejtse el megnézni e-mail fiókját, sms-ben is felhívjuk figyelmét arra, hogy levele érkezett. Nem tudunk róla, hogy bármelyik versenytársunknál létezne sms szolgáltatás. Spórolhatnánk vele mi is költséget és munkát, de könyvelőirodaként tudjuk mennyire fontos a gyors, pontos, naprakész információ áramlás.

8. Kiemelt figyelmet igénylő küldemények

Kiemelt figyelmet igénylő küldemények (KFIK) esetén az e-mailen, sms-en felül másnap telefonon is felhívjuk, hogy biztosan megkapta e az adóhatóságtól, közjegyzői kamarától, bíróságtól érkezett levelet. A telefonhívás alatt megkérdezzük azt is, hogy van e szüksége segítségre a levélben foglalt határidők és teendők értelmezéséhez.

9. Közvetlen kapcsolat a könyvelővel

Ha a könyveléssel is bennünket bíz meg, akkor ez természetes. Ha pedig tőlünk független saját könyvelője van, akkor is szívesen elküldjük a könyvelőjének is e-mailben a hivatalos hatósági levelek másolatát.

10. Nincsenek elkallódott hivatalos levelek

Minden levelet átveszünk Önnek, felbontjuk, beszkenneljük és e-mailben továbbítjuk. Így Ön egyrészt aznap megkapja és értesül a teljes tartalmáról, másrészt pedig akár évek múltán is visszakeresheti az e-mail fiókjában bármelyik fontos levelét.

11. Maximális diszkréció

Ha a leveleit fel is bontjuk, a feladón és a tárgyon kívül nem foglalkozunk a levél tartalmával. A levelek nagy száma miatt időnk se lenne kíváncsiskodni az Ön cége magánéletében, de tisztában vagyunk azzal is, hogy ez nem tartozik ránk. Ha Ön kéri, arra is biztosítunk megoldást, hogy a leveleit nem bontjuk fel, csak a boritékot szkenneljük, és azt továbbítjuk Önnek e-mailben. Ön pedig irodánkban személyesen átveheti a felbontatlan leveleit.

12. Ingyen székhelyszolgáltatás az első fél évben

Azt szeretnénk, hogy Önnek semmilyen kockázatot ne kelljen vállalnia, ezért az első fél évben teljesen ingyen kipróbálhatja szolgáltatásunkat. Nincs hűségidő, apróbetű, nem kell a szerződéskötéskor fizetnie semmit. Próbáljon ki bennünket kockázat nélkül, és adjon egy esélyt hogy bizonyíthassunk. 

 

"Rendkívül meggyőző volt számomra, hogy egy vállalkozó annyira bízik saját szolgáltatása minőségében, hogy fél évig ingyen meri nyújtani az új ügyfeleknek. És csak azoktól kér fizetséget, akik maximálisan elégedettek és hosszú távon maradnak. Aki ezt megengedheti magának, az biztos hogy nem csak a szerződés aláírásáig veszi komolyan az ügyfél elégedettséget!"

 

 

 Soha nem tudja meg mit ábrázol ez a kép, ha nem engedélyezi a képek betöltését...

 

 

 

Ingyen székhelyszolgáltatás - miért tudjuk ezt kínálni?

 • Mert szeretnénk, ha Ön kipróbálhatna minket úgy, hogy ennek a kockázatát mi vállaljuk fel és nem az ügyfél.
   
 • Mert cégünkben nem marketingesek vagy értékesítők dolgoznak, hanem hagyományos könyvelők, akik hiszünk abban, hogy ha az ügyfelünk egy rövid együttműködés során megtapasztalja az általunk kínált minőséget, akkor az számunkra a legjobb reklám.
   
 • Az ingyen székhelyszolgáltatáshoz Ön szerződést köt velünk hűségnyilatkozat nélkül, amelyet Ön bármikor felmondhat, így semmilyen kockázatot nem vállal.
   
 • Mert szeretnénk, hogy Önnek ne kelljen álmatlanul forgolódnia egy postán felejtett ajánlott levél miatt, ami "nem kereste" jelzéssel megy vissza az adóhatósághoz. Ez legvégső esetben akár a cég kényszertörlését is eredményezheti. Pedig ennek a gondját mi egyszerűen és hatékonyan tudjuk levenni az Ön válláról.
   
 • Ezt kínáljuk Önnek ebben a hűségnyilatkozat nélküli, kedvezményes formában, hogy Ön nyugodtan koncentrálhasson a legfontosabbra: cége működésére.

 

7+1 ok, hogy miért irodánk a legjobb megoldás az Ön számára:

 

1.)    Mi egy könyvelő iroda vagyunk:

Nem pedig egy albérlet egy titkárnővel. Ezért minden székhelyhez kapcsolódó ügyintézést nagyon komolyan veszünk, és professzionális precizitással kezelünk. Mert tudjuk, hogy ügyfeleinknek ez a legfontosabb.

2.)    Professzionális adóellenőr kezelés:

Tisztában vagyunk vele, hogyan kell egy betoppanó adóellenőrt kezelni. Az Ön érdekeit tapasztalattal, udvarias határozottsággal, hozzáértéssel képviseljük.

3.)    Leveleit szkenneljük:

Leveleit szkenneljük és e-mailben továbbítjuk, hogy Ön haladéktalanul értesüljön azok tartalmáról. (Könyvelőirda vagyunk. Mi tudjuk mit jelent egy NAV (Apeh) levél. Tudjuk milyen fontos, halaszthatatlan teendőket, határidőket tartalmazhat.)

4.)    Leveleiről sms-t is küldünk:

Hogy Ön véletlenül se felejtse el megnézni e-mail postafiókját. Bíróságtól, ügyvédtől, közjegyzőtől érkező leveleire telefonhívással is felhívjuk figyelmét.

5.)    Az ingatlan a magántulajdonunk:

A székhely a könyvelőiroda ügyvezető tulajdonosának a magántulajdona. Ez azt jelenti, hogy Ön nincs kitéve annak hogy egy főbérlő kiteszi a székhelyszolgáltatója szűrét.

6.)    14 éve változatlan mobilszám

Az ügyvezetőt 14 éve változatlan mobilszámon, a 06 (30) 65 48 158-as számon bármikor elérheti.

7.)    Biztonság, stabilitás hosszú távon

Nálunk biztonságra és stabilitásra számíthat. Hosszú távú együttműködésre specializálódtunk.

+1.)    Társadalmi felelősségvállalás:

Árbevételünk 1%-ával a Bátor Tábor Alapítványt támogatjuk. Ez azt jelenti, hogy Ön nemcsak tökéletes szolgáltatást kap a pénzéért, de minden részünkre kifizetett 100 Ft-ból 1 Ft-tal járul hozzá a beteg gyerekek élményterápiás gyógyulásához.

 

 

Mi történik a telefonhívás alatt?

 • Először is garantáltan „nyomulásmentes” telefonbeszélgetés lesz. Mi könyvelők vagyunk, nem értékesítők.
   
 • Megbeszéljük röviden, hogy érdemes e Önnek székhelyszolgáltatást igénybe vennie.
   
 • Ha Ön is úgy látja jónak, egyeztetünk egy időpontot a személyes találkozóra, hogy Ön megköthesse velünk a székhelyszolgáltatási szerződést.
   
 • Ha Ön nem szeretne, vagy nem tud eljönni hozzánk, akkor felvesszük adatait, és e-mailben küldünk el Önnek mindent, amire a székhelyszolgáltatáshoz Önnek szüksége van.
   
 • Ha a telefonhívás nem sikerül, ugyanarról a számról vissza fogjuk Önt hívni, maximum 1 órán belül.

 

 

Mennyibe kerül a székhelyszolgáltatás az ingyenes fél év után?

  

Székhelyszolgáltatásunk díja, a fél éves ingyenes időszak lejártát követően is egy korrekt összeg, mindössze 8.750 Ft havonta, amit fél évente előre számlázunk. Kevesebb mint napi 300 Ft. Úgy is mondhatnám egy jó kávé ára, egy nem túl drága helyen.

Ez a díj tartalmazza:

 • A cégtábla törvényeknek megfelelő kihelyezését. 
 • A posta precíz, pontos átvételét.
 • A levelek felbontását, szkennelését.
 • A beszkennelt levél tartalmának e-mailes továbbítását.
 • És az SMS figyelmeztetést, hogy ne felejtse el megnézni e-mail fiókját, mert levele érkezett.
 • Az adóhatóság munkatársait fogadjuk, az Ön érdekeit kellő tapasztalattal, határozott udvariassággal képviseljük.
A kockázatot teljes egészében átvállaljuk Öntől, hiszen a fél év ingyenes időszak után, akár a konkurenciánkhoz is elviheti vállalkozását, bármiféle negatív következmény nélkül.

 

 

 

 

"Az elmúlt évek során több székhelyszolgáltatóval volt alkalmam dolgozni. A legtöbb esetben a szolgáltatást mintegy fél legális tevékenységként kezelték, művelték. Csak az Önök esetében tapasztaltam azt, hogy a székhelyszolgáltatást valóban szolgáltatásként fogják fel és így is működtetik a gyakorlatban. Imponáló az a pontosság, gyorsaság ahogy az információkat kezelik, hogy a levelezések maradéktalanul, haladéktalanul, lelkiismeretesen eljutnak hozzám.

Nagyra értékelem azt az üzleti alázatot, ahogyan szinte észrevétlenül a hátérben maradva korrekten dolgoznak a cégem érdekeinek megfelelően!"

 

 

Versenytárs összehasonlító garancia!

 

Ha Ön az ügyfelünk, és bármelyik versenytársunknál, a mi székhelyszolgáltatásunk tartalmához képest plusz, a székhelyszolgáltatáshoz közvetlenül kapcsolódó szolgáltatást talál, akkor vagy azonnal bevezetjük mi is azt a fejlesztést, vagy kérheti, hogy az ügyvédünk a mi költségünkön helyeztesse át az Ön cégét az adott versenytárshoz.

Bátran vállaljuk ezt a garanciát, mert küldetésünk hogy a legjobb minőségű, a piacon elérhető legteljesebb szolgáltatást nyújtsuk Önnek.

Mindannyiunk közös érdeke, hogy ügyfeleink nyitott szemmel járjanak, és időben szóljanak nekünk, ha valamiben fejlődnünk kell. Ezzel biztosítva a hosszú távú, kölcsönösen előnyös partnerkapcsolatot.

 

Havonta maximum 30 új ügyfelet tudunk fogadni!

Havonta maximum 30 új ügyfelet tudunk fogadni anélkül, hogy az a székhelyszolgáltatásunk minőségének rovására menne. Ha nem akar lemaradni, telefonáljon és próbálja ki kockázatmentes ingyen székhelyszolgáltatásunkat most!

 

 

 Az ingyen székhelyszolgáltatás ajánlatunk lényege, hogy könyvelőirodánk a hosszú távú együttműködés reményében, hűségnyilatkozat és kapcsolt kötelezettségek nélkül fél évig ingyen, majd azt követően is rendkívül kedvezményes, mindössze 8.750 ft-os havidíjon biztosít székhelyszolgáltatást az Ön cége részére.
Ön nem köteles semmilyen kapcsolt szolgáltatásunkat igénybe venni, és a fél év lejártával hátrányos következmények nélkül, akár azonnali hatállyal megszüntetheti a szerződésünket. 
Mivel a fél évig ingyenes székhelyszolgáltatás részünkről fél évig térítés mentes munkavégzést jelent, ezért saját mérlegelésünk alapján, fenntartjuk magunknak a jogot a szerződéskötés indoklás nélküli elutasítására.

Ezt a levelet a W3HOST Bt. részére küldtük, a hatályos jogszabályokat tiszteletben tartva. Ha mégis zavartuk, leiratkozáshoz kattintson ide