[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Az egész magyar média erről az új napelem adóról beszél…Tárgy: Mentesüljön az újabb napelem adó alól! 

 

Tisztelt Partnerünk!

 

Ön hallotta már? Nem is olyan régen robbant a hír! Azóta az összes média megállás nélkül ezzel az új adóval foglalkozik. Most a napelem rendszereket szeretnék megadóztatni 2017. március 31-től egy új díj kötelezővé tételével.

Ön még megmenekülhet, ha siet!

 

Mit kell mindenképpen tudnia erről az új adóról?

  1. Jelentős bizonytalansági tényezőt jelent mindazoknak, akik 2017. március 31-e után adják be igényüket.
  2. 4 kW teljesítmény felett kell ezt az új díjat megfizetni.
  3. Semmi garancia nincs arra, hogy a díj nem változik meg a jövőben.

Az egyetlen lehetőség, hogy megmeneküljön az új adó alól, ha igénybejelentését még 2017.03.31-e előtt beadja

 

MEG AKAROK MENEKÜLNI AZ ÚJ ADÓTÓL!

 

Sok lakossági beruházót érinthet


A 4 kW-s határ sok lakossági beruházót érinthet. Egy átlagos család fogyasztásának a kiváltását egy 3-6 kW-os teljesítményű napelemes rendszer fedezi, így a háztartásoknak is fel kell készülniük ennek a díjnak a befizetésére.

Jelentős kockázatot hordoz magában

Az álláspont szerint ugyan a díj mértéke egyelőre 0 Ft, ám semmilyen biztosíték nincs arra nézve, hogy ez nem változik meg a jövőben. Ez a bizonytalansági tényező nem támogatja az alternatív energiaforrások elterjedését és így a környezetbarát megoldásokat Magyarországon.

Van megoldás!

A törvény értelmében az a személy, aki 2017 március 31-ig beadja csatlakozási igényét mentesül ezen plusz új díj megfizetése alól! Tehát az egyetlen lehetőségünk arra, hogy, megússzuk ennek a plusz díjnak a fizetését az, ha már 2017 március 31 előtt beadjuk csatlakozási kérelmünket a szolgáltatók felé. Ez megvéd minket a jövőbeli kellemetlenségektől, illetve a kockázatos és kiszámíthatatlan plusz díjaktól.

Az EU-Solar Zrt. – segítve mindenkit abban, hogy elkerülje ezt a várható többlet költséget – március 31-ig vállalta, hogy költségmentesen beadja Önnek az igénybejelentést.

Ha szeretne a jövőben napelemes rendszert
, de nem szeretne adót fizetni utána, most jelentkezzen, és az EU-Solar Zrt. segítségével adja be csatlakozási igénybejelentését most 0 Ft-ért.

 

BEADOM INGYENESEN AZ IGÉNYBEJELENTŐT!

 

*Regisztrációmmal hozzájárulok ahhoz, hogy az MNNSZ tagjai elektronikus levelet küldjenek nekem.

 

Budapest, 2017. március 13.

Tisztelettel:  MNNSZ Csapata

 

 


Az Ön adatairól a MNNSZ személyes kapcsolatból, névjegyből, önkéntes regisztrációból, nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szerzett tudomást. Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a "Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide" linken ezt bármikor megteheti. A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-87682/2015.