[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Bemutatkozik az új Ford FiestaTitle: Untitled Document
Katalógus letöltése További tájékoztatást kérek!
     

Kedves Partnerünk!

Az új Ford Fiesta megérkezett, és soha nem volt ilyen könnyű egyedivé alakítani. Így tökéletesen megfelel majd az Ön igényeinek. Minden egyes modell még egyedibb, még különlegesebb lett a legfejlettebb technológiákat felvonultató új funkcióknak köszönhetően. Könnyű és sokoldalú csatlakoztatást biztosító SYNC3, elképesztő hangzást garantáló B&O PLAY, és a rendkívüli kényelmet biztosító Adaptív sebességtartó automatika – csak hogy néhányat említsünk a a sorból.

Kínálatunkban éppúgy megtalálja a prémium és technológiailag fejlettebb modelleket, mint a költséghatékony változatokat. Ráadásul a ritkább – 30 000 km vagy 2 év – szervizintervallumnak köszönhetően csökkentheti a fenntartási költségeket is. Ha szeretne lendületet adni vállalkozásának, kattintson ide!
 
Tudjon meg többet!
     

FIESTA BUSINESS TECHNOLOGY

Támogatjuk vállalkozását! A Ford Bérlet keretében akár 0% önerővel bérelhet tervezhető, fix havidíjjal új Ford Fiesta Business Technology 1,5 TDCi modellt.

A Ford Bérlet szolgáltatásai közé tartozik többek között a teljes körű szerviz, belföldi asszisztencia, Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás. Önnek nincs más dolga, csak tankolni és vezetni!
Az új Ford Fiesta Business Technology kívül-belül kifinomult és intelligens, így tökéletesen megfelel az üzleti igényeknek.
A SYNC 3 audiorendszer tiszta hangzást biztosít az autóban, a
8”-os színes érintőképernyő pedig könnyen elérhetővé teszi az olyan főfunkciók irányítását, mint a telefon vagy a légkondicionáló. A Business Technology felszereltség tartalmazza a hátsó parkolóradart és az elektromosan álítható és behajtható, fűthető külső visszapillantó tükröket, melyekkel a véletlen káreseményeket könnyen megelőzheti.
 
Tudjon meg többet!
     

FIESTA TITANIUM TECHNOLOGY

Új Ford Fiesta egy magasabb szinten: Fiesta Titanium Technology.

Arra terveztük, hogy stílusával mindenkit lenyűgözzön. Ezért építettük bele az olyan intelligens és szemet gyönyörködtető megoldásokat, mint például a SYNC3 hangvezérléssel, a 6,5”-es, színes érintőképernyő, a 16” könnyűfém keréktárcsák, a króm övvonal és a bőrborítású kormánykerék, kézifék, valamint sebváltó gomb.
 
Tudjon meg többet!
     

FIESTA ST-LINE

A Ford Performance modellek és a sportautók által ihletett Ford ST-Line-tól biztosan megemelkedik majd a pulzusa. Sportos könnyűfém keréktárcsák, áramvonalas külső, különleges védjegy, lélegzetelállító, vörös varrással díszített sport ülések, bivalyerős motor – a Fiesta ST-Line volánjánál ülni minden, csak nem unalmas.
 
Tudjon meg többet!
     

FIESTA VIGNALE

A Ford világában a Vignale szó egyet jelent a luxussal. Ezek a modellek képviselik a formatervezés, a minőség és a kidolgozottság legmagasabb szintjét a Ford kínálatában.

Egyedi, modern stílus minden apró részletében. Különleges, egyedi hűtőrács, 17” könnyűfém keréktárcsák, B&O PLAY hangrendszer és kézzel varrott, prémium bőrborítás.
 
Tudjon meg többet!
     

Üdvözlettel:

Nagy András
Flotta értékesítési vezető
Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft.
 
     
Katalógus letöltése További tájékoztatást kérek!

* A Ford Bérlet ügyfeleinek szóló, fix kamatozású, operatív lízing kalkuláció. (Futamidő: 4 év, futásteljesítmény: 80 000 km, szolgáltatástartalom: teljes körű szerviz és gumiabroncs költségek, belföldi asszisztencia, Casco, KGFB és adók). A jelen termékleírásban foglaltak semmi esetre sem tekinthetők a FORD által nyújtott ajánlatnak, sem tanácsadásnak, annak célja kizárólag a figyelemfelkeltés. A Ford Bérlet a fentiekkel kapcsolatban minden felelősséget kizár. Az operatív lízing részletes szabályait a vonatkozó szerződéses dokumentumok tartalmazzák. A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek, a Ford Bérlet a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A Ford Bérlet szolgáltatásait a Ford hivatalos magyarországi tartós bérlet szolgáltatója az ALD Automotive Magyarország Kft. nyújtja. Leiratkozás .