[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Szeretne új vevőket, sok bevételt? Szeretné, hogy pörögjön az üzlet?Title: Szeretne új vevőket, sok bevételt? Szeretné, hogy pörögjön az üzlet?
 
 
Jó szolgáltatása - terméke van? ADJA EL!

Nagyon sok cég küzd azzal a problémával, hogy jó szolgáltatása-terméke van ugyan, de nem tudja eladni. Képzelje el, hogy régóta szeretne egy új irodabútort. MOST az xy cégnél fél áron van. Miért nem veszi meg? HÁT MERT NEM TUD RÓLA! Hiába van Önnek bármilyen jó terméke, szolgáltatása, ha nem tudnak róla, nem tudják megvenni. Vevőket kell szerezni, újakat, újakat. Ehhez pedig ma már nem elég egy honlap vagy egy webshop! Ki fog oda fellépni, ha nem is tudnak róla????
El kell jutni az emberekig, akikből a VEVŐK lesznek!

Tökéletes megoldást nyújtunk Önnek: E-mail marketing!


E-mail marketing nélkül ma már nem lehet hatékonyan új vevőket szerezni!
E-mail kampányát 300.000 e-mail címre küldjük ki!
Az Ön saját kampányát! Csak az Ön cége, csak az Ön ajánlata szerepel a levélben!
Csak az Öné!
Bármit amit csak szeretne, minden korlátozás nélkül,
annyi szöveget, annyi képet amennyit kér!
Megszerkesztjük, elkészítjük, a tartalomhoz illő design-nal és kiküldjük, hogy tudjanak Önről!
Hogy még több vevője legyen!

Megfizethető árat ajánlunk!

 

Tekintse meg oldalunkat: email-reklam.hu

Üdvözlettel;
Vincze Mónika
és az email-reklam.hu csapata

NetMedia Group -1136 Budapest, Tátra utca 5/A.

 

EZ A LEVÉL NEM SPAM!

MINDEN KIKÜLDÖTT LEVELÜNK MEGFELEL A TÖRVÉNYI ELŐÍRÁSOKNAK! A TÖRVÉNYEK ÉRTELMÉBEN NEM MINŐSÜLNEK SPAM-NAK!

Az e-mail cím, amire ezt a hírlevelet küldtük, közhiteles cégnyilvántartásból (Országos Cégnyilvántartási és Céginformációs Rendszer) származik,amelyben ez a cím a cégnek az elektronikus élérhetőségeként van megjelölve.Ebből következően a cím nem minősül személyes adatnak (lásd a 2011. évi CXII. Tv. 3. §-ának 1. és 2. pontját), még abban az esetben sem, ha egyébként a cég tulajdonosának vagy képviselőjének a nevét (is) tartalmazza.Mivel továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-ának (1) bekezdése értelmében csak a természetes személyektől kell előzetes hozzájárulást kérni ahhoz, hogy őket valaki - elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz felhasználásával - reklámmal közvetlenül megkeresse. Amennyiben nem kíván a továbbiakban hírlevelet kapni,  Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide