[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

A munkavédelmi képviselő képzése – Ingyenesen hozzáférhető anyagTöltse le most a
Fórum Média Kiadó ingyenes szakmai anyagát!

Egyedülálló munkavédelmi képviselő alapképzésünk online formában kínálja a kötelezően előírt óraszámnak megfelelő tudásanyagot, melyből az alábbi linkre kattintva most részleteket olvashat.

 
Letöltöm a cikket
 
Szállítmányozás konferencia

Tavaly július 8-a óta kötelező minden 20 fő feletti cégnél munkavédelmi képviselőt választani, míg korábban ezt csak ötven fő felett kellett megtenni. A Munkavédelmi törvény 75. § (1) c) pontja szerint a képviselőknek a megválasztásukat követő egy éven belül 16 órás képzésben kell részt venniük, melynek lehetőségét a munkáltatónak kell biztosítania. A korábbi hatósági munkavédelmi tapasztalatok alapján vizsgálták, hogy a munkáltatók lehetővé tették-e a munkavédelmi képviselő-választást, illetve biztosították-e a képzésben való részvételt.

A FÓRUM Média Kiadó 2000 óta sikeresen jelentet meg Magyarországon szakkönyveket és szaklapokat és szervez sikeres képzéseket a munkavédelem területén. Célunk, hogy magas színvonalú, jól értelmezhető és könnyen alkalmazható ismeretanyaggal lássuk el Önt, amelynek birtokában teljes biztonsággal meg tud felelni a jogi előírásoknak.

Üdvözlettel,

Ress Renáta

Ress Renáta
szerkesztő
Fórum Média Kiadó
Amennyiben nem kíván a továbbiakban tájékoztató üzeneteket kapni tőlünk, ide kattintva leiratkozhat.
831602_3920_2

Fórum Média Kiadó
www.forum-media.hu