[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Minden, ami munkaidő – online továbbképzés munkajogi szakembereknekSzállítmányozás konferencia

A munka- és pihenőidő szabályai 2017
3 leckéből álló online képzés munkaügyi szakemberek részére iratmintákkal

Időpont:
2017. június 13-tól 3 héten át

Részvételi díj:
39 900 Ft + áfa/fő

Jelentkezzen 2017. június 6-áig képzésünkre, és iratminta-gyűjteményt adunk ajándékba!

Jelentkezem

Jelentkezési lap letöltése

Miért ajánljuk?

   Mert a témára vonatkozó szabályok betartását a munkaügyi hatóság minden évben vizsgálja, és Ön a szeminárium segítségével könnyedén ellenőrizheti és korrigálhatja jelenlegi munkajogi gyakorlatát.
  A vizsgálatok fókuszába került a megválasztott munkavédelmi képviselő jogainak biztosítása. Az online tananyagból tájékozódhat minden hatályos előírásról, köztük a képviselőket megillető munkaidő-kedvezményről is.
  Mert a leckékhez tartozó gyakorlati példákat közösen szerkeszthetjük*, és Ön szerkeszthető iratminta-gyűjteményhez is hozzájut a szabadság kiadására és a munkaidő nyilvántartására vonatkozóan.

*A résztvevők e-mailben elküldhetik kérdéseiket 2017. június 9-éig.


Aktualizálja a munka- és pihenőidőre vonatkozó munkajogi gyakorlatát!


Online képzésünk során foglalkozunk a teljes napi munkaidőre vonatkozó előírásokkal és a részmunkaidővel, kitérünk az egyenlőtlen munkaidő-beosztásra, a kötetlen munkarendre és a készenléti munkakörök sajátosságaira, s mindezeket életszerű példákkal szemléltetjük, hogy segítsük az előírások gyakorlati alkalmazását.


Részletes tematika


Önöknél már megtörtént a munkavédelmi képviselő-választás?
Ez a kötelezettség 20 fős foglalkoztatotti létszámtól minden munkáltatót érint.

A hatósági ellenőrzési tapasztalatok szerint vizsgálják, hogy a munkáltatók lehetővé tették-e a munkavédelmi képviselő-választást, illetve hogy biztosítottak-e a képviselőket megillető kedvezmények. A képzés során Ön tájékozódhat a munkavédelmi képviselőket érintő munkaidő-kedvezményről és a rendes munkaidőben elvégzendő képzési kötelezettségről is.

A Fórum Média Kiadó 2000 óta ad ki szakmai kiadványokat és szervez konferenciákat, előadásokat és tréningeket Magyarországon a német székhelyű Forum Media Group leányvállalataként. Számos területen jelen vagyunk a munkajogtól a munkavédelmen át az építőipari és pénzügyi szektorig

Jelentkezzen képzésünkre június 6-áig és iratmintákat adunk ajándékba, melyek alapján lépésről lépésre lebonyolítható az ötévenként esedékes munkavédelmi képviselő-választás!


Üdvözlettel,

Új Építésügyi Kódex

Ress Renáta
Fórum Akadémia
Fórum Akadémia
Amennyiben Ön nem szeretne további értesítéseket kapni itt leiratkozhat.
823902_3932_2