[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Kávégép cégeknek legalább 37% kedvezménnyelNespresso élmény a munkahelyén
Ismerje meg kivételes, vállalkozások számára kialakított ajánlatunkat; és lepje meg munkatársait valamint ügyfeleit különleges kávéélményekkel minden nap!
Éljen a kedvezménnyel 2017. június 1. és 2017. június 30. között!
MELYIK KÁVÉGÉPET SZERETNÉ?
DE'LONGHI INISSIA FEKETE
KRUPS PIXIE ELEKTRO-TITÁN
DE'LONGHI CITIZ&MILK FEHÉR
29 990 Ft helyett
18 990 Ft
45 990 Ft helyett
27 990 Ft
74 990 Ft helyett
44 490 Ft
37% kedvezménnyel*
legalább 300 kapszula vásárlása esetén,
ingyenes szállítással**
39% kedvezménnyel*
legalább 400 kapszula vásárlása esetén,
ingyenes szállítással**
41% kedvezménnyel*
legalább 500 kapszula vásárlása esetén,
ingyenes szállítással**
Érdekel
Érdekel
Érdekel
AZ ÖN EGYEDI PROMÓCIÓS KÓDJA***:
 
Soho.Dhj.Cuk.Egq
 
A kedvezmény érvényesítéséhez kérjük, a rendelés során adja meg a
fenti egyedi promóciós kódot; illetve telefonos vásárlás esetén is
erre a számra hivatkozzon.
Megnézem
 
5 érv a Nespresso mellett
 
- kávékészítés gyorsan és egyszerűen,
  mindig állandó minőségben
- könnyű tisztítás és karbantartás
- kiszállítás akár 24 órán belül az ország
  minden pontjára
- 2 év teljeskörű garancia a kávégépekre
- ingyenes 24 órás telefonos segítségnyújtás
  a hét minden napján
Tudjon meg többet
*Az ajánlat 2017. június 1. és június 30. között vagy a promóciós készlet erejéig a https://www.nespresso.com/hu/hu/ajanlat-cegeknek oldalon vagy a Nespresso Club-on, telefonon keresztül vásárolt De'Longhi Inissia Fekete, Krups Pixie Elektro-Titán és De'Longhi Citiz&Milk Fehér típusú Nespresso kávégépek és valamint a kávégépekhez rendelt minimális mennyiségű kávékapszulát tartalmazó rendelések esetén érvényes a Nespresso által e-mailben küldött promóciós kódot felhasználva.

A De'Longhi Inissia Fekete kávégép vásárlása esetén a kedvezményes ár (29 990 Ft helyett 18 990 Ft – 37% kedvezménnyel) érvényesítéséhez legalább 300 kávékapszulát, a Krups Pixie Elektro-Titán kávégép vásárlása esetén a kedvezményes ár (45 990 Ft helyett 27 990 Ft – 39% kedvezménnyel) érvényesítéséhez legalább 400 kávékapszulát, a De'Longhi Citiz&Milk Fehér kávégép vásárlása esetén a kedvezményes ár (74 990 Ft helyett 44 490 Ft – 41% kedvezménnyel) érvényesítéséhez legalább 500 kávékapszulát szükséges vásárolni.

Az ajánlat a Nespresso mobilalkalmazásokon, a Nespresso Boutique-okban vagy a Nespresso viszonteladó partnereinknél vásárolt kávégépek esetén nem vehető igénybe.

A kedvezményes ajánlat kizárólag a https://www.nespresso.com/hu/hu/ajanlat-cegeknek oldalon keresztül megjelölt három kávégép vásárlása valamint a hozzájuk rendelt minimális mennyiségű kávékapszulát tartalmazó rendelések esetén érvényes. Amennyiben nem ezen az oldalon kerül kiválasztásra a kávégép és/vagy a kiválasztott kávékapszulák száma nem éri el a meghatározott mennyiséget, a promóciós kódot nem lehet érvényesíteni.

Nespresso jogosult visszautasítani a kedvezmény érvényesítését azokban az esetekben, amelyek alkalmával a feltételek és előírások megkerülésével próbálják az ajánlatot igénybe venni. A kedvezmény más, a Nespresso által kínált kedvezménnyel nem összevonható.

A Nestlé Hungária Kft. és a Cereal Partners Hungária Kft. alkalmazottai, azok Ptk. 8:1§(1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói az akcióban nem vehetnek részt.

Az ajánlat változtatásának jogát Nespresso fenntartja. Vásárló az ajánlat igénybevételével tudomásul veszi és elfogadja a jelen Ajánlatban foglalt valamennyi feltételt. Ha kérdése merülne fel az ajánlat részleteivel kapcsolatban kérjük, hívja a Nespresso Club-ot a 06 80 2582 80-as ingyenes telefonszámon!

** A kávégépet vagy minimum 200 kávékapszulát tartalmazó megrendelések szállítása ingyenes. Reggeli/esti szállítás esetén a felár kifizetendő.

*** Az e-mailben kapott egyedi promóciós kód a promóciós időszak alatt a weboldalon a Kosár oldalon kell megadni, telefonos rendelés esetén pedig a Nespresso munkatársának bediktálni. A promóciós kód maximum 1 alkalommal felhasználható. Az ajánlat igénybevétele új Club regisztrációhoz kötött. A promóciós időszak alatt egy Club regisztrációval maximum 1 db promócióban részt vevő kávégép vásárolható.


[MassMail]

A(z) {E-MAIL} e-mail cím, amire ezt a hírlevelet küldtük, közhiteles cégnyilvántartásból (Országos Cégnyilvántartási és Céginformációs Rendszer) származik,amelyben ez a cím a cégnek az elektronikus elérhetőségeként van megjelölve.Ebből következően a cím nem minősül személyes adatnak (lásd a 2011. évi CXII. Tv. 3. §-ának 1. és 2. pontját), még abban az esetben sem, ha egyébként a cég tulajdonosának vagy képviselőjének a nevét (is) tartalmazza.Mivel továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-ának (1) bekezdése értelmében csak a természetes személyektől kell előzetes hozzájárulást kérni ahhoz, hogy őket valaki - elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz felhasználásával - reklámmal közvetlenül megkeresse. Amennyiben nem kíván a továbbiakban a MassMail rendszeréből további hírlevelet kapni, kérjük a leiratkozáshoz kattintson ide