[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

A hazai és az uniós finanszírozások közbeszerzési ellenőrzési rendszerének legfrissebb változásaiTitle: A hazai és az uniós finanszírozások közbeszerzési ellenőrzési rendszerének legfrissebb változásai

Tisztelt Címzett!

Ezennel meghívjuk Önt "A hazai és az uniós finanszírozások közbeszerzési ellenőrzési rendszerének legfrissebb változásai" elnevezésű közbeszerzési szakmai előadásra, melyet 2017.06.19-én (hétfőn) tartunk Szegeden.

Az előadáson a hirdetmény-ellenőrzési rendszer főbb elemeivel kapcsolatos gyakorlati kérdésekben is aktuális információkkal lehet gazdagabb.

Előadónk az új ellenőrzési rendszerekről (Miniszterelnökség KFF és Miniszterelnökség KÖF) és az ehhez kapcsolódó, a gyakorlatban felmerülő legégetőbb kérdésekről előadás keretében nyújt tájékoztatást.

Az új szabályok a hatékonyságot, az eljárások gyorsítását és a lényegi hibák kiszűrését célozzák.

Dr. Kiss Judit Katalin ügyvéd, közbeszerzési szakjogász, a Nagy és Kiss Ügyvédi Iroda partnere segít eligazodni a jogszabályváltozás útvesztőjében!

Ha Ön is kíváncsi a gyakorlati megoldásokra, akkor jöjjön el konferenciánkra és gyűjtse be az összes hasznos információt! Az előadás keretében lehetőséget biztosítunk résztvevőinknek az egyedi problémák, kérdések interaktív megvitatására is.

Jöjjön el Ön is és értesüljön első kézből szakértő előadónktól!

Látogassa meg új holnapunkat, hogy a további rendezvényekről is értesüljön:

www.tudasbolprofit.hu

Részvételi díj:

  • Teljes ár: 24.900 Ft + ÁFA (27 %) /Fő, azaz bruttó 31.623 Ft / Fő
  • Kedvezményes ár, ha 2017.06.12-ig jelentkezik:  22.900 Ft+Áfa/Fő (Bruttó: 29.083 Ft/Fő)
  • 3 főnél több jelentkező esetén kérje egyedi, cégére szabott ajánlatunkat!

Időpont: 2017.06.19. 10:00 - 14:00

Helyszín: Hotel Novotel Szeged**** (6721 Szeged, Maros u. 1.)

Szeretettel várjuk Önt is!

Üdvözlettel:

Tudásból Profit Csapata

A változás jogát fenntartjuk!

Tájékoztatjuk, hogy meghívónk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, 2008. évi XLVIII. törvény 6. § rendelkezéseinek megfelelően jártunk el.

Ez az üzenet kizárólag a Címzettnek szól. Azon Személyek, vagy Cégek, akik nem címzettjei, jogosultjai ennek az üzenetnek, nem olvashatják, továbbíthatják, nem dolgozhatják fel azt, illetve nem érezhetik magukat megszólítva. Amennyiben ezt az üzenetet valamely, az internet sajátosságainak következtében felmerülő okból tévesen kapta meg, úgy kérjük, semmisítse meg és értesítse az üzenet küldőjét, illetve legyen szíves hírlevelünkről leiratkozni.

Tájékoztatjuk, hogy az Ön e-mail címe személyes kapcsolat, névjegy, üzleti kártya, MS-VCARD illetve internetes piackutatásból és/vagy nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten, illetve elektronikus körüzenetben elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból származnak.

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide