[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Microsoft Project Professional - online tanfolyamMicrosoft Project Professional
Online tanfolyam a projektek és erőforrások hatékony megszervezéséhez

2017. július 4-től öt héten át (heti 1 db lecke)

A projektek és erőforrások gyors és hatékony megszervezése és ütemezése ma már elengedhetetlen egy vállalat sikeres működéséhez. A Microsoft Project projektirányítási szoftver rendelkezik az összes olyan funkcióval, ami segítséget nyújthat a megfelelő erőforrás-kezelésben és a döntés-előkészítésben, ezáltal integráltabb együttműködést biztosítva csapatának. Online továbbképzésünk anyagai lépésről lépésre vezetik végig a résztvevőt a szoftver használatán át, a leckék végén feladatok segítik a gyakorlást.

A leckék szerzője:
Dr. Pétery Kristóf PhD
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa, számos elektronikus, informatikai tematikájú szakkönyv szerzője, amelyek közül az egyik a sokak által használt Excel bibliája.

A tanfolyam elvégzéséhez előzetesen szükséges a Microsoft Project Professional szoftver megvásárlása, telepítése!

 
Online jelentkezem
 

Jelentkezési lap letöltése

Miért ajánljuk?

   Mert a képzésen elvégzésével hatékonyan tudja elosztani és ütemezni az erőforrásokat, megosztani az információkat, ezáltal integráltabb együttműködést biztosítva csapatának.
   Mert tisztábban láthatja az összetett, bonyolult munkafolyamatok sorrendjét, tartalékait, követheti a részfeladatok megoldását, a mérföldkövek elérését.
   Mert Ön dönti el, hogy mikor foglalkozik az online tananyag elsajátításával és ellenőrzőtesztek segítségével tesztelheti saját tudását.
   Mert a tanfolyam elvégzése után névre szóló tanúsítványt kap.
   Mert a tanfolyam elvégzésével növelheti munkaerőpiaci értékét.

Jelentkezzen minél előbb!

Üdvözlettel,

Nagy Réka

György Orsolya
szerkesztő
Fórum Akadémia

A Fórum Akadémia évek óta szervez képzéseket közel 1000 elégedett résztvevő számára többek között az adatkezelés és döntéstámogatás területén. Bízunk benne, hogy hamarosan ön is csatlakozik visszatérő ügyfeleink egyre szélesebb köréhez.Fórum Akadémia
Amennyiben Ön nem szeretne további értesítéseket kapni itt leiratkozhat.
8317_3929_4