[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

üzleti illemtanTitle: üzleti illemtan

Ez egy automatikusan küldött levél, kérjük erre ne válaszoljon!

Tisztelt Címzett!

Ezennel meghívjuk Önt "Üzleti/hivatali viselkedéskultúra, illem-etikett-protokoll" elnevezésű szakmai napra, melyet 2017.07.13-án (csütörtökön) tartunk Budapesten.

Miben segíthet Önnek a továbbképzés?

A továbbképzés célja, hogy magabiztosabban tudjon mozogni az üzleti/hivatalai élet különböző területein. Elsajátítjuk a tárgyalástechnika elemeit, melyet üzleti és magánéletben is sikeresen tud majd alkalmazni. A korábban nehézkesen vagy rosszul megoldott helyzeteit elemezzük, hogy később hogyan lehet tudatosabb és sikeresebb ezekben a szituációkbanKevésbé fog nehézséget okozni bizonyos helyzetek kezelése, úgy mint magázódás, tegeződés, ki kinek ajánlhatja fel, helyes kézfogás folyamata, kinek kell előre köszönni, vagy hogyan szólítsunk meg valakit akár szóban, akár írásban. Hogyan nézzen ki névjegykártyánk, hogyan ajándékozzunk a hivatali életben. A helyes és megfelelő társalgás és beszélgetés akár élőszóban, telefonon vagy a sokszor emlegetett e-tikett, avagy hogyan kommunikáljunk írásban az internet segítségével. A megjelenés a különböző alkalmakkor a sikerünk egyik alapja, avagy öltözködési tanácsok férfiaknak és hölgyeknek.

Kinek ajánljuk a részvételt:

közép és felső vezetőknek
ügyfélkapcsolati munkatársaknak
rendezvény szervezőknek
asszisztenseknek
titkároknak titkárnőknek
értékesítőknek

és mindenkinek, aki bármely cég alkalmazásában áll és ügyfelekkel, vendégekkel, partnerekkel tárgyal, beszélget, azok programjáról gondoskodik vagy egyszerűen csak kapcsolatot tart velük.

Időpont: 2017.07.13. 10:00-16:00

Helyszín: Budapest, Angyalföldi József Attila Művelődési Központ (1131 Budapest, József Attila tér 4.)

Parkolás az intézmény előtt és környékén ingyenes.

A szakmai nap ára:  

  • Teljes ár: 32.990 Ft +ÁFA 
  • 3 vagy több jelentkező esetén kérje cégére szabott, egyedi ajánlatunkat!

Jöjjön el Ön is és értesüljön első kézből szakértő előadónktól!Ha Ön is kíváncsi a gyakorlati megoldásokra, akkor jöjjön el  és gyűjtse be az összes hasznos információt! Az előadás keretében lehetőséget biztosítunk résztvevőinknek az egyedi problémák, kérdések interaktív megvitatására is.

A továbbképzésre jelentkezni a tudasbolprofit.hu oldalon tud! 

Látogassa meg új honlapunkat, hogy további eseményeinkről is időben értesüljön!

Szeretettel várjuk Önt is!

Üdvözlettel:

DTC Kft.

A változás jogát fenntartjuk!

Tájékoztatjuk, hogy az Ön e-mail címe személyes kapcsolat, névjegy, üzleti kártya, MS-VCARD illetve internetes piackutatásból és/vagy nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten, illetve elektronikus körüzenetben elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból származnak.Ezt a levelet azért küldtük, mert Ön korábban regisztrált internetes oldalaink valamelyikén vagy érdeklődött szolgáltatásaink iránt, vagy a közhiteles cégnyilvántartásból (Országos Cégnyilvántartási és Céginformációs Rendszer) származik; abban a cím a cégnek az elektronikus elérhetőségeként van megjelölve. Ebből következően a cím nem minősül személyes adatnak (lásd a 2011. évi CXII. Tv. 3. §-ának 1. és 2. pontját), még abban az esetben sem, ha egyébként a cég tulajdonosának vagy képviselőjének a nevét (is) tartalmazza. Mivel továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-ának (1) bekezdése értelmében csak a természetes személyektől kell előzetes hozzájárulást kérni ahhoz, hogy őket valaki - elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz felhasználásával - reklámmal közvetlenül megkeresse, a most kapott elektronikus levél nem minősülhet SPAM-nek. Az ugyanettől a reklámozótól ugyanebben a tárgykörben küldött további hírlevelekről kattintson a leiratkozás linkre

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide