[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Komoly NAV változás a számlázó programok terén!ACTUAL Ügyviteli Rendszer Ügyviteli Rendszer

Követjük a változásokat!

HAMAROSAN KOMOLY VÁLTOZÁS
A SZÁMLÁZÓ PROGRAMOK TERÉN!

Az ön által használt számlázó rendszer alkalmas lesz a 100 000 forintot elérő vagy meghaladó áfa tartalmú számlákról történő kötelező online adatszolgáltatásra a NAV felé? Tudja, hogy a törvény szerint számlánként 500 000 forint bírság szabható ki a mulasztóra?

Az ACTUAL Ügyviteli Rendszer garantáltan és időben teljesíti a kötelező változásokat - már megkezdtük és határidőre be is fejzzük a szoftver felkészítését a törvényi kötelezettség teljesítésére.

Most még van idő váltani, ha az ön által használt program nem garantálja ezt a fejlesztést! Ne hagyja a döntést az utolsó pillanatra, válasszon okosan! Kérjen díjmentes szakértői konzultációt, bemutatót.


Az ACTUAL moduláris felépítése miatt szinte minden ügyviteli feladatra alkalmas, az egyszerű forintos számlázótól az összetett ügyvitelt támogató rendszerig. Néhány példa az ACTUAL funkcióiból:

Minden ACTUAL szoftvert fél éves díjmentes, folyamatos termékkövetési és -támogatási szolgáltatással (supporttal) kínálunk.


Több mint 25 évnyi tapasztalat
Több ezer felhasználó
Megbízható fejlesztő csapat
Jól felkészült, korrekt ügyfélszolgálat

   Demó letöltés »  
   Ajánlatkérés »  
   További informácók »  

KRONOS Trade Kft.
az ACTUAL Ügyviteli Rendszer fejlesztője

HonlapFacebookE-mail
1054 Budapest, Alkotmány u. 20.
(+36-1) 302-8888

KRONOSIT üzemeltetés
NetSupportPC menedzsment és oktatótermi szoftverek
ACTUAL Ügyviteli RendszerÜgyviteli megoldások
TávirodaOffice és ügyvitel felhő alapokon
KRONETInternet szolgáltatások

Ha nem szeretne több levelet kapni tőlünk, kérjük, jelezze azt erre a hivatkozásra kattintva. Személyes adatai módosításához kattintson erre a hivatkozásra.

Ez egy automatikusan generált e-mail, kérjük, ne válaszoljon rá. Amennyiben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, kérjük, használja a fenti elérhetőségeink bármelyikét.