[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

MNNSZ napelemajánlat eddig 15.000 Ft megtakarítás lehetőségétől esett el 

 

Tisztelt környezettudatos Vállalkozó!

Egy 50 kW-os napelemes rendszer napi ~5.000 Ft villanyszámlától mentesíti! Ha eddig nem kérte tagvállalataink ajánlatát, az elmúlt 3 napban már ~15.000 Ft megtakarítás lehetőségétől esett el! Ez évente 1,65 M Ft+Áfa!

Emlékeztetőül az ajánlatunk:

Szabaduljon meg végleg villamosenergia költségeitől! Telepíttessen napelemes rendszert a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség tagvállalatai szakképzett munkatársai segítségével és az elkövetkezendő 30-40 évben megszabadulhat a villanyszámláitól. 

Kérje tagvállalataink ajánlatát:   

Szeretné megtudni az Ön vállalkozása milyen napelemes rendszerrel tudja kiváltani a villamosenergia és akár a fűtési költségeit is?

Vállalkozása számára építhető napelemes rendszer 7 főbb jellemzője:

1. szinte bárhova telepíthető, akár lapos- vagy ferdetetős épületre,  szabadföldre, vagy autóparkoló fölé is

2. a hálózat díjtalanul „tárolja” a villamosenergiát, mivel éves szaldó elszámolással működtethető, tehát egy éven belül bármikor megtermelhetem és felhasználhatom a villamos energiámat, veszteség és költségmentesen

3. azonnali megoldás, a napelemes rendszere mindössze néhány nap alatt telepíthető 

4. kulcsrakész megoldás, tagvállalataink a tervezéstől a kivitelezésig megvalósítják napelemes beruházását

5. biztonságos befektetés, hiszen 10-25 év garanciát biztosítanak a napelemes rendszer minden elemére

6. minőségi megoldás, tagvállalataink szakképzett munkatársai állnak rendelkezésére

7. csak egy döntés, fizeti-e tovább villanyszámlákat a végtelenségig vagy helyette az akár 0%-os hitel részleteit a futamidő végéig

   


    hoszivattyu_
     

Budapest, 2017. október 19.

Tisztelettel: 

Kiss Ernő
MNNSZ elnök
sk 

 


Az Ön adatairól a MNNSZ személyes kapcsolatból, névjegyből, önkéntes regisztrációból, nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szerzett tudomást. Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a "Leiratkozás" linken ezt bármikor megteheti. A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-87682/2015.