[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Épületenergetikai és fűtéskorszerűsítési beruházások támogatása 

 

Tisztelt Környezettudatos Vállalkozó!

Mára a napelemek ára annyira lecsökkent, hogy egy napelemes rendszer megvásárlása az egyik legjobb befektetés lett, az évente több mint 10% hozam garantált 30-40 éven keresztül! A napelemes rendszerekkel a villamosenergia költségeit tudja csökkenteni, hőszivattyús fűtés - hűtés rendszerekkel pedig az épületek fűtési-hűtési költségeit. 

Újra megnyitották a KKV-k épületenergetikai fejlesztéseit támogató pályázatot!

Tagvállalataink mindig a legjobb műszaki megoldásokat kínálják, forduljon hozzánk bizalommal:


 
Nem csak vállalkozása, hanem otthona energetikai költségeit is ki tudja váltani megújuló energia hasznosító rendszerek alkalmazásával most 0%-os hitelellel, ehhez nyújt segítséget két új lakossági pályázat:

 

 

Kölcsönfelvevő lehet

Természetes személy   Társasház és lakásszövetkezet
 
     

Kölcsön összege 

Természetes személy kölcsönfelvevő esetén: minimum 500.000 forint, maximum 10 millió forint. 

Társasház és Lakásszövetkezet kölcsönfelvevő esetén: társasházi és lakásszövetkezeti lakásonként minimum 500.000 forint, maximum 7 millió forint. 

Kamat: 0% / év 

A kölcsön futamideje: A kölcsönszerződés megkötésétől számított legfeljebb 20 év, amely az esetleges Türelmi és Rendelkezésre tartási idővel együtt értendő.  

Támogatható tevékenységek köre:

A támogatható tevékenységek körére vonatkozóan mind a természetes személy, mind pedig a társasház és lakásszövetkezet kölcsönfelvevő esetében részletes leírást tartalmaz a termékleírás az energiahatékonyság javítására és a megújuló energia felhasználására vonatkozó tevékenységek körét illetően is.   

    hoszivattyu_
     

 

Köszönjük ha ajánlja a lehetőséget barátainak, ismerőseinek

Budapest, 2017. november 14.


Tisztelettel: 

Kiss Ernő
MNNSZ elnök
sk 

 


Az Ön adatairól a MNNSZ személyes kapcsolatból, névjegyből, önkéntes regisztrációból, nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szerzett tudomást. Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a "Leiratkozás" linken ezt bármikor megteheti. A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-87682/2015.