[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

2018. évindító Tisztelt Ügyfelünk!


Elérkezett a 2018-as év is, amelybe gőzerővel vetettük bele magunkat.

Szeretnénk, ha idén is velünk tartana : figyelemmel kísérné, kedvelné Facebook oldalunkat (facebook.com/Suzuki Ház-A korlátlan lehetőségek háza) , vagy ellátogatna weboldalunkra ( www.suzukihaz.hu ) , hogy folyamatosan tájékozódjon friss híreinkről, aktualitásainkról, szervizünk és alkatrész áruházunk akciós csomagjairól és azok árairól.

 

Rögtön Február elején egy különleges hírrel szolgálunk Önöknek!

Szalonunk egy csodálatos kis nyereményautót ajánlott fel a 2018. Március 2-4. között megrendezendő Horgász Show rendezvényre.

Reméljük Önök között van sok olyan vásárló, aki nem csak a Suzuki autók híve, de a horgászat szerelmese is! Nekik már eleve nyert ügyük van! :-)

Ha viszont ismerősei körében van olyan, akinek a horgászat a hobbija, bátran ajánlja nekik ezt a kiállítást, talán éppen ő fogja megnyerni a Suzuki Celerio-t és vele újabb taggal bővül majd a Suzukisok tábora.

 

Hogyan is nyerhető meg ez a SUZUKI CELERIO ?


Egyszerű! : 1 db belépő megvásárlása után, a kiállítás területén bármelyik standon (kivétel az élelmiszer és/vagy ital árusítással foglalkozó szolgáltatókat), a vásárlást követően lepecsételik az Ön nyereményszelvényét. A szelvényt, az adatok kitöltése után be kell dobnia a gyűjtőládába és innentől kezdve a szerencsére várni. A sorsolás a rendezvény harmadik napján, vasárnap lesz, ahol is kiderül, ki lesz a szerencsés Suzuki Celerio tulajdonos.


Titkon reméljük, hogy a mi régi vásárlóink közül kerül ki a szerencsés nyertes! Aki pedig ott nem nyer, az kísérje figyelemmel bejelentkezéseinket, várja hírleveleinket, látogasson el szalonunkba, hogy a jövőben rá is mosolyogjon majd a szerencse!


Sikeres, szerencsés 2018-as évet kíván a Suzuki Ház csapata!

 


Amennyiben szeretne leiratkozni erről a hírlevélről, kérem kattintson ide.