[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Tiger Beer Hirdetési program!
 

Üdvözlet

A nevem Hyung Lee és én vagyok a Tiger Beer emberi erőforrás osztály vezetője. Az 1932-ben alapított márka, amely az egyik vezető ételkínálat az egész Ázsiában, ma a világ minden táján gyorsan terjed. A Tiger Beer sörfőzdék úgy döntöttek, hogy Magyarországon elindítják termékét, és nagyobb figyelmet fordítanak erre a fantasztikus márkára.

Látogassa meg a http://www.tigerbeer.com webhelyet a Tiger sörrel kapcsolatos további információkért vagy egyszerűen kattintson ide

A Tiger Beer HR részleg olyan hirdetési programot indít, mint senki más. Rendszeres polgárokat keresünk, a mindennapi gépjárművezetők szokásos tevékenységeiket szokás szerint csinálják, csak egy nagy hirdetéssel a "TIGER BEER" -re, amelyet a gépkocsi testére vakolnak. A hirdetések jellemzően vinyl matricák, más néven "automatikus csomagolások", így bármikor eltávolíthatók. Olyan embereket is keresünk, akik olyan bérlakásokkal rendelkeznek, mint a falak vagy a kerítések, hogy használhassunk egy kis ideiglenes hirdetőtáblát, amely idővel megragadja az emberek figyelmét.

 

 Ez a reklámprogram sok expozíciót és tudatosságot nyújt. Az automatikus csomagolások általában színesek, szemet gyönyörködtetőek és sok figyelmet vonzanak. Ráadásul ez egyfajta reklámozás egy fogságban levő közönséggel, vagyis az emberek, akik a forgalomban vagy az otthonában járnak, nem kerülhetik el a csomagolt autót vagy a hirdetőtáblát. Ez a program a 2018-as év végéig tart, és a minimum, amelyre részt vehet, 2 hónap.

 


Heti 50000 forintot fizetnek vezetékes átutalással minden hét elején, amíg a program meg nem történik, vagy attól függ, hogy mennyi ideig fog a programban részt venni. Ha érdekli ezt az ajánlatot, kérjük, válaszoljon ránk, és további értesítést kapunk.

Üdvözlettel,

Hyung Lee
Foglalkozásvezető
Tiger Beer ™

 

Tiger Beer © Copyright 2016 All Rights Reserved